ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 Σεπτεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωί στον Δήμο Ιεράπετρας συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη με τους απερχόμενους και τους νυν προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου Ιεράπετρας.Στη συνάντηση όπου ήταν παρόντες και η γενική γραμματέας του Δήμου κα. Θεοδώρα Χριστοδούλου, οι νέοι αντιδήμαρχοι και οι διευθυντές όλων των υπηρεσιών ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους προηγούμενους προέδρους για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία των πέντε τελευταίων ετών και συνεχάρη τους νέους προέδρους οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις αρμοδιότητές τους.

Συγκεκριμένα ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Κυρίες και κύριοι,

Φίλες και φίλοι,

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που βρίσκομαι σήμερα εδώ ανάμεσα στους ανθρώπους που κρατούσαν τα ηνία στις τοπικές κοινότητες και σε αυτούς που τώρα τα παραλαμβάνουν.

Οι κοινότητες του Δήμου Ιεράπετρας αποτελούσαν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ενασχόλησης και της δραστηριοποίησης μας με σκοπό την συνεχή αναβάθμισή τους.

Δεν διαχωρίσαμε ποτέ την πόλη με τις κοινότητες ευνοώντας τους μεν εις βάρος των δε.

Πάντα είναι σημαντική για εμάς η ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου και με τη βοήθεια των προέδρων και των μελών των τοπικών συμβουλίων καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και να υλοποιούμε έργα ανάπτυξης που ζητούσαν για πολλά χρόνια οι κάτοικοι των κοινοτήτων.

Το έργο των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων και γενικά όσων ασχολούμαστε με τα κοινά είναι πραγματικά δύσκολο.

Βάζουνε πολλές φορές στην άκρη τις καθημερινές υποχρεώσεις μας, παραμελούμε προσωπικά μας προβλήματα, στερούμε χρόνο από τις οικογένειές μας και αφιερώνουμε χρόνο και ενέργεια προκειμένου να υπηρετήσουμε το εκάστοτε αξίωμά μας προς όφελος της κοινωνίας.

Ζητάω από τους προέδρους που δε συνεχίζουν στο αξίωμά τους να μην αποσυρθούν αλλά να στηρίξουν και να συνεργαστούν με τον νέο πρόεδρο. Η γνώση και η εμπειρία τους είναι απαραίτητη και σίγουρα πολύτιμη για το μέλλον της κοινότητας.

Ο δήμος έχει συνέχεια και οφείλουμε όλοι να συστρατευόμαστε με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη αυτού του τόπου και την καθημερινή επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν.

Ως Δημοτική Αρχή γνωρίζουμε πολύ καλά τα έργα που έχει ανάγκη κάθε κοινότητα και συνεργαζόμενοι με τους  αντιδημάρχους, τις υπηρεσίες και τα υπουργεία καταφέρνουμε να υλοποιούνται μελέτες, να φέρνουμε χρηματοδοτήσεις και να υλοποιούμε μικρά και μεγάλα έργα.

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους εθελοντές και τον κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται πραγματικά για το χωριό του και δίχως πολιτικές σκοπιμότητες προσπαθεί για το καλύτερο του τόπου.

Ευχαριστώ ειλικρινά τους προέδρους και τα μέλη των συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων που τα πέντε τελευταία χρόνια εργαστήκατε με μεθοδικότητα και θέσατε τις βάσεις για μία νέα πορεία στον τόπο σας.

Συγχαρητήρια στους νέους προέδρους και τα μέλη των συμβουλίων και καλή δύναμη στα νέα σας καθήκοντα. Εύχομαι με τη διατήρηση ενός συνεργατικού και γόνιμου κλίματος σε συνδυασμό με πολλή δουλειά να συνεχίσουμε την πολυδιάστατη αναβάθμιση όλων των κοινοτήτων με ακόμα ταχύτερους ρυθμούς.

Οι υπηρεσίες του Δήμου, η γενική γραμματέας και οι διευθυντές είναι πάντα στη διάθεσή σας για ενημέρωση και βοήθεια και εμείς είμαστε συνεχώς δίπλα σας με διάθεση συνεργασίας για να συμπορευτούμε στον αγώνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ»

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.