ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΡΗΤΗΣ


0
(0)

Με την προϊσταμένη του ΕΚΑΒ Κρήτης, κα. Μπαλή Ειρήνη, τον Προϊστάμενο του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, κ. Αγγελάκη Γεώργιο και τον υπάλληλο του ΕΚΑΒ, κ. Ορφανό Δημήτριο, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Καλαντζάκης Θεοδόσιος.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας και δήλωσε:

«Το ΕΚΑΒ της Ιεράπετρας επιτελεί ένα δύσκολο και συνάμα ιδιαιτέρως σημαντικό ρόλο εξυπηρετώντας μία πολύ μεγάλη περιοχή γεωγραφικά και πληθυσμιακά.

Γι’ αυτό και ζήτησα από την προϊσταμένη του ΕΚΑΒ Κρήτης να το στηρίξει σθεναρά φροντίζοντας να υπάρχει μόνιμα επάρκεια σε προσωπικό και στον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, στηρίζοντας πάντα εγκαίρως τα αιτήματα που προκύπτουν, θα αποκριθούμε και αυτή τη φορά στο αίτημα του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας για την κατασκευή στεγάστρου στο νέο χώρο όπου φιλοξενείται.

Ευχαριστώ την κα. Μπαλή για το ενδιαφέρον της, τον κ. Αγγελάκη και όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ για τη συνεργασία και τη συνολική συνεισφορά τους στην προάσπιση της δημόσιας υγείας.»

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *