ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


0
(0)

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τους νέους προέδρους των τεσσάρων δημοτικών επιτροπών που συγκροτήθηκαν κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα με τον κ. Γιώργο Ασπραδάκη, πρόεδρο της επιτροπής κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, την κα. Ρουμελιωτάκη, πρόεδρο της επιτροπής τουρισμού, τον κ. Ιωάννη Σαραντώνη, πρόεδρο της επιτροπής Υγείας και τον κ. Νεκτάριο Παπαδάκη, πρόεδρο της επιτροπής αγροτικών θεμάτων.

Ο Δήμαρχος, παρουσία της γενικής γραμματέως του Δήμου κας. Θεοδώρας Χριστοδούλου, παρέδωσε στους προέδρους φάκελο με τις αρμοδιότητές τους και τόνισε τη μεγάλη σπουδαιότητα ύπαρξης ενεργών επιτροπών σε κάθε Δήμο.

Επιεπλέον ο κ. Καλαντζάκης ευχήθηκε στους νέους προέδρους καλή επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν και επεσήμανε ότι η στήριξη του στους ίδιους και στα μέλη των επιτροπών παραμένει διαρκής και δεδομένη.

Τέλος, δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια πολύ καλή συνεργασία που θα προωθήσει σημαντικά θέματα του Δήμου Ιεράπετρας.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *