ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ


0
(0)

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα συναντηθεί, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου και ώρα 12.30 το μεσημέρι, με αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά – ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος, στον Περισσό.

Τοποθετήσεις του Γ. Γκιόκα, βουλευτή & Υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ, στον τ/σ ΑΝΤ1: Θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας και μέτρα στους χώρους δουλειάς για να στηριχθεί ο εμβολιασμός

Η θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας και τα μέτρα στους χώρους δουλειάς για να στηριχθεί ο αναγκαίος εμβολιασμός είναι το ζητούμενο και όχι η συνέχιση της πολιτικής εμπορευματοποίησης της υγείας, σημείωσε ο Γιάννης Γκιόκας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον Αντένα.

Τόνισε ότι για την καθυστέρηση των εμβολιασμών ευθύνονται οι ανταγωνισμοί επιχειρηματικών ομίλων και κρατών για τα εμβόλια, οι αντιφάσεις και οι παλινωδίες από την πλευρά της κυβέρνησης που προκαλούν συγχύσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στην εστίαση υπάρχει διαχωρισμός και στα ΜΜΜ είναι όλοι μαζί στο συνωστισμό! Πρόσθεσε ότι όλα αυτά δημιουργούν ανασφάλεια και φόβο, ενώ δίνουν επιχειρήματα στον ανορθολογισμό και στα χθεσινά συλλαλητήρια.

Ειδικά για τον εμβολιασμό υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρχει εξαντλητική ενημέρωση, προληπτικός ιατρικός έλεγχος και ιατρική επιτήρηση των εμβολιασμένων που σήμερα δεν γίνονται.

Αναφέρθηκε και στα Ελληνοτουρκικά λέγοντας ότι είναι ανησυχητικές οι εξελίξεις με τις διαρροές για Χάγη και με το ταξίδι του Ερντογάν στην Κύπρο. Σημείωσε ότι είναι πολύ μεγάλες οι ευθύνες της κυβέρνησης και των κομμάτων που έχουν αναγάγει σε πανάκεια την Χάγη, πως μαζί έχουν ψηφίζει τη συμφωνία με την Ιταλία, που αναγνωρίζει μειωμένη επήρεια σε νησιά και ότι συμφωνούν με το νατοϊκό πλαίσιο που συντηρεί την επιθετικότητα της Τουρκίας σε βάρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ TΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού θα μπορούσε να εξετασθεί μόνο για συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων και με αυστηρές προϋποθέσεις, που θα τις διασφάλιζε ένα αναβαθμισμένο δημόσιο σύστημα υγείας και όχι να αξιοποιείται ως “εργαλείο” συγκάλυψης των κυβερνητικών ευθυνών, ενίσχυσης του “κοινωνικού αυτοματισμού” και διώξεων σε βάρος εργαζομένων, όπως επιχειρεί η κυβέρνηση.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.