ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ


0
(0)

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα συναντηθεί με το Σωματείο Εργαζομένων στο Κτηματολόγιο, την Πέμπτη 8 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι.
Η συνάντηση θα γίνει στην έδρα της ΚΕ, στον Περισσό.

ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, είχε συνάντηση με τον νέο Πρέσβη της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας Βιετνάμ Le Hong Truong, στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας καλωσόρισε τον νέο πρέσβη του Βιετνάμ και του ευχήθηκε να έχει καλή και αποδοτική θητεία στη χώρα μας. Τον ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ και για την κατάσταση στην χώρα και την ευρύτερη περιοχή.

Ο πρέσβης του Βιετνάμ ενημέρωσε για το πρόσφατο 13ο Εθνικό Συνέδριο του ΚΚ Βιετνάμ και τις προτεραιότητες που έθεσε και επανέλαβε την πρόσκληση εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚ Βιετνάμ προς τον Δημήτρη Κουτσούμπα να επισκεφθεί το Βιετνάμ μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν στις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, τη συνεργασία μεταξύ του ΚΚΕ και του ΚΚ Βιετνάμ σε διμερές και πολυμερές επίπεδο και την περαιτέρω ενίσχυση της φιλίας και αλληλεγγύης των δύο λαών.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 Πριν λίγες μέρες, το ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία εμβολιασμού όσων συμμετείχαν στο 21ο Συνέδριό του. Η  στάση αυτή ευθύνης του ΚΚΕ συμβαδίζει με τον αγώνα που συνεχίζεται για την διεκδίκηση των αναγκαίων μέτρων προστασίας, ιδιαίτερα σε χώρους δουλειάς και μέσα μεταφοράς,  για τη θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας, με προτεραιότητα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Μόνο έτσι μπορεί να περιοριστεί η νέα εξάπλωση της πανδημίας, να εξασφαλιστεί η ουσιαστική ενημέρωση για τα εμβόλια και να ορθωθεί τείχος στον ανορθολογισμό κι όχι με τα πρωτόκολλα των επιχειρηματικών ομίλων, με παλινωδίες και με διχαστικές λογικές από μια κυβέρνηση που διακηρύσσει ότι θα ενισχύσει την πολιτική εμπορευματοποίησης και θα  κλείσει νοσοκομεία, για να συνεχίζουν να κερδοσκοπούν τα κοράκια στην υγεία.

 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ

Απ’ την αντιλαϊκή διαχείριση της πανδημίας και την επίθεση στα εργασιακά, κοινωνικά και μορφωτικά δικαιώματα του λαού και της νεολαίας, μέχρι την παραπέρα εμπλοκή της χώρας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, η κυβέρνηση της ΝΔ έχει σταθερή πυξίδα, μόνο που αυτή δεν δείχνει τις ανάγκες του λαού, αλλά τα προτάγματα και τις ανάγκες του κεφαλαίου.

“Σύμμαχο” η κυβέρνηση της ΝΔ βρήκε στην πολιτική όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων και ειδικά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που ανέλαβε να “νομιμοποιήσει” στη συνείδηση του λαού τις πιο εμβληματικές στρατηγικές επιλογές του συστήματος και που σήμερα έρχεται η ίδια η ΝΔ να απογειώσει.

Στο δίχρονο της κυβέρνησης της ΝΔ αναδείχτηκε για ακόμα μια φορά και άλλη μία αλήθεια ότι πραγματική αντιπολίτευση, από την σκοπιά των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων και δύναμη διεξόδου από την σημερινή ζοφερή κατάσταση, αποτελεί η πρόταση αγώνα, συσπείρωσης και προοπτικής του ΚΚΕ.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *