ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ


0
(0)

Συνάντηση για το νεοϊδρυθέν Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον διευθυντή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Βασίλη Αϊβαλιώτη, στο πρώην δημοτικό σχολείο του Καβουσίου όπου θα στεγαστεί το μουσικό γυμνάσιο. Στη συνάντηση ήταν παρόντες μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος κ. Μάνος Λουτσέτης, ο Σύµβουλος Μουσικής Π.Δ.Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Κων/νος Δροσουλάκης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καβουσίου κ. Γιάννης Ρεμεδιάκης, ο τοπικός σύμβουλος κ. Γιάννης Χαλκιαδάκης, καθώς και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβουσίου.

Αφού έγινε η απαιτούμενη αυτοψία των χώρων, προσδιορίστηκαν οι προαπαιτούμενες εργασίες προκειμένου το κτίριο να τηρεί τις απαραίτητες προδιαγραφές ενός μουσικού γυμνασίου και τέθηκαν σαφείς προτεραιότητες στην πορεία των εργασιών προκειμένου να επιτευχθεί άμεσα η μέγιστη λειτουργικότητά του.

Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε:

«Η παρουσία μας σήμερα εδώ επισφραγίζει τη δέσμευσή μας για την κάλυψη των οι κτιριακών αναγκών και την ολοκλήρωση των απαραίτητων παρεμβάσεων ώστε το σχολείο να ξεκινήσει ομαλά τη λειτουργία του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Προσδιορίσαμε σαφώς τις κτιριακές απαιτήσεις της σχολικής μονάδας και καταγράψαμε τα προβλήματα έτσι ώστε ο Δήμος Ιεράπετρας να προβεί στην άμεση έναρξη των απαραίτητων εργασιών.

Το μουσικό γυμνάσιο στο Καβούσι αποτελεί πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Δήμο Ιεράπετρας καθώς θα αποτελέσει πυρήνα και πηγή μάθησης, τέχνης και πολιτισμού για όλο το νομό Λασιθίου.»

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.