ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΜΕ Δ.Σ. ΣΕΑΕΦΚ


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 22 Ιουλίου 2022 by manos (seo)-admin

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων στην Αποκατάσταση Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΣΕΑΕΦΚ) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή, στην οποία συμμετείχαν η Γραμματέας της ΚΟ κ. Ευαγγελία Λιακούλη, η Βουλευτής του Νότιου Τομέα της Αθήνας κ. Τόνια Αντωνίου και ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ενώ από την πλευρά του Δ.Σ. του ΣΕΑΕΦΚ ο Πρόεδρος, κ. Γιώργος Μπαρδής, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Προκόπης Φωτεινόπουλος και το Μέλος, κ. Χάρης Λευκιμιάτης.

Οι εκπρόσωποι του ΣΕΑΕΦΚ παρουσίασαν το έργο που προσφέρουν στο πεδίο της αποκατάστασης επιπτώσεων φυσικών καταστροφών, ενώ τόνισαν ότι οι συνεχείς ανανεώσεις των συμβάσεών τους, αποτελούν σαφή αναγνώριση των πάγιων και διαρκών αναγκών που καλύπτουν. Επισήμαναν, ωστόσο, ότι η πρόσφατη ανανέωση αυτών των συμβάσεων έως 31-10-2022, που θεσπίστηκε με τον ν. 4940/2022, κρίνεται ιδιαίτερα σύντομη, γιατί δεν επαρκεί για την ολοκλήρωση του εν εξελίξει έργου αποκατάστασης των ήδη πληγεισών περιοχών, ούτε συνυπολογίζει το πρόσθετο έργο που προκύπτει από τις πυρκαγιές της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου. Πέραν τούτου δε διαφαίνεται να υπάρχει στην Κυβέρνηση η πολιτική βούληση για μια σοβαρή ενίσχυση της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Υποδομών με μόνιμο προσωπικό, αξιοποιώντας την εμπειρία και την εξειδίκευση των στελεχών αυτών.

Η αντιπροσωπεία της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναγνώρισε το σημαντικό έργο που προσφέρουν οι εργαζόμενοι στο πεδίο της αποκατάστασης των επιπτώσεων από φυσικές καταστροφές και δεσμεύτηκε να αναδείξει περαιτέρω τα δίκαια αιτήματα του ΣΕΑΕΦΚ, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών διαδικασιών.

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΤΖΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ALPHA ΤΩΡΑ»

Στην εκπομπή «Alpha Τώρα», με τους δημοσιογράφους Παναγιώτη Σουρέλη, Χρύσανθο Κοσελόγλου και Αλεξάνδρα Καϋμένου, μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος.

Σχολιάζοντας το αποκαλυπτικό ντοκουμέντο που πρόβαλε η εκπομπή σχετικά με τον επιχειρούμενο εμπρησμό στην Πεντέλη, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Προφανώς κι εμείς ενώνουμε τη φωνή με όλους τους πολίτες. Ζητούμε από την δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα. Να ερευνήσει προφανώς τυχόν ευθύνες. Ξέρετε, είναι μια πολλή δύσκολη υπόθεση η Πολιτική Προστασία στη χώρα μας. Μας πληγώνει γιατί ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία έχουμε πάρα πολλά σοβαρά κρούσματα της κλιματικής αλλαγής, την οποία δυστυχώς οι κυβερνήσεις τη χρησιμοποιούν και ως εύκολη δικαιολογία για την ανεπάρκειά τους. Δεν είναι δικαιολογία για ανεπάρκεια, είναι δικαιολογία για δράση η κλιματική κρίση. Θα συνιστούσαμε και στη Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ μια περισυλλογή και μια ιδιαίτερη προσοχή και μια ταπεινότητα. Οι κυβερνήσεις που είναι υπεύθυνες για την Εύβοια, για την Πάρνηθα, για το Μάτι, δεν μπορούν να κάνουν αντιπαράθεση τοξική και έριδες πάνω στα αποκαΐδια και τις στάχτες. Χρειάζεται σοβαρότητα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε ότι «πρέπει να μιλήσουν με όρους μέλλοντος. Έχουμε καταθέσει από τον Γενάρη, με αφορμή και τη χιονοθύελλα τότε – μια αρχή προγράμματος. Συγκεκριμένα πράγματα. Ναι, να υπάρχει Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και – προφανώς – Πολιτικής Προστασίας, να κάνει κι έναν συνεκτικό συντονισμό όλων των αρμοδίων αρχών που θα γνωρίζουν εκ των προτέρων τις αρμοδιότητές τους και τις διαδικασίες. Αποκεντρωμένα.Έχουμε αντιπυρικές ζώνες; Καθαρίστηκε το δημόσιο δάσος της Πεντέλης; Πότε ξεκίνησαν οι καθαρισμοί στα δάση της Αττικής;» διερωτήθηκε, για να συμπληρώσει: «Σας πληροφορώ, μετά την πυρκαγιά της 8ης Ιουνίου στον Υμηττό».

Αναφορικά με την πρόταση της Κομισιόν για την μείωση της κατανάλωσης φυσικού αερίου, ο κ. Μάντζος χαρακτήρισε ανησυχητική την κατάσταση που διαμορφώνεται στην ενέργεια, τονίζοντας ότι «δεν συμφωνούμε με την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Από την άλλη πλευρά, όμως, δεν μας λέει και η κυβέρνηση ποιο είναι το δικό της σχέδιο. Βλέπουμε πάντως την ομολογία της στην υπερεξάρτηση της χώρας μας από το φυσικό αέριο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα στην ενεργειακή κρίση, η χώρα μας είναι η μοναδική μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που αύξησε την εξάρτησή της από το ρωσικό φυσικό αέριο. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε πολύ μεγάλες ευκαιρίες να κάνουμε επενδύσεις στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στα δίκτυα διασυνδεσιμότητας. Δεν το πράξαμε. Τώρα πληρώνουμε ως Ευρώπη και ως Ελλάδα τον λογαριασμό. Αντιδρούμε ως ευρωπαϊκός νότος στην πρόταση των Βρυξελλών. Και από την άλλη, η ΡΑΕ μιλάει ευθέως για κυλιόμενες διακοπές ρεύματος. Τι από τα δύο θα δούμε μπροστά μας τους επόμενους μήνες; Η ανησυχία είναι έκδηλη και χρειάζεται ένα συνεκτικό σχέδιο πάνω σε αυτό το ζήτημα. Δεν μπορούμε να πετάμε συνεχώς το μπαλάκι στις Βρυξέλλες» υπογράμμισε ο Δημήτρης Μάντζος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ: «ΑΡΝΕΙΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ»

Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Βοιωτίας και Υπεύθυνου ΚΤΕ Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Γ. Μουλκιώτη, προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σχετικά με τα αναδρομικά των συνταξιούχων από τις παράνομες περικοπές επικουρικών συντάξεων και Δώρων.

Ο Βουλευτής Βοιωτίας επισήμανε ότι οι αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ είναι περιοριστικές καθώς κρίθηκε ότι τις περικοπές των επικουρικών συντάξεως και των τριών δώρων (Χριστουγέννων-Πάσχα-θερινής άδειας) δικαιούνται μόνο οι συνταξιούχοι που είχαν προσφύγει στα δικαστήρια μέχρι 31.7.2020.

Τόνισε ότι από τις ανωτέρω περικοπές αποκλείονται περίπου 2,2 εκ. συνταξιούχοι – εκ των οποίων οι μισοί εξ αυτών είναι χαμηλοσυνταξιούχοι – και μόνο 300.000- 350.000 συνταξιούχοι, όσοι δηλαδή είχαν προσφύγει δικαστικά μέχρι την 31.07.2020, δικαιούνται να συνεχίσουν τον δικαστικό αγώνα για επιστροφή αναδρομικών σε επικούρηση και δώρα.

Επιπλέον, υπενθύμισε ότι οι χαμηλοσυνταξιούχοι δεν πήραν το 2020 ούτε 1 ευρώ αναδρομικά από τις περικοπές των κύριων συντάξεων, ενώ η Κυβέρνηση δια του εκπροσώπου Τύπου κ. Πέτσακατηύθυνε τους συνταξιούχους να «έχουν υπομονή» και μην υποβάλλουν αγωγές γιατί … δεν υπήρχε λόγος.

Τέλος, κάλεσε την Κυβέρνηση να προβεί άμεσα:

α)σε νομοθετική ρύθμιση ώστε να καταβληθούν άμεσα οι περικοπές του 11μήνου για τους περίπου 350.000 συνταξιούχους (οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν κερδίσει στο Πρωτοδικείο) που έχουν ασκήσει αγωγές μέχρι 31.7.2020.

β) σε νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου να δοθούν τα αναδρομικά από τις περικοπές επικουρικών, Δώρων και επιδομάτωνσε όλους τους συνταξιούχους, ανεξάρτητα από το αν έχουν προσφύγει ή όχι στη Δικαιοσύνη, και επομένως, να αποκατασταθεί η ίση μεταχείριση όλων των συνταξιούχων.

Ο Υφυπουργός, κ. Π. Τσακλόγλου, αρκέστηκε σε μια γενικόλογη τοποθέτηση περί στενών δημοσιονομικών περιθωρίων και αναγκαιότητας στήριξης όλων των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, παραπέμποντας ουσιαστικά το θέμα στις ελληνικές καλένδες. Επίσης, τόνισε ότι η απόφαση του ΣτΕ είναι σεβαστή, χωρίς να απαντήσει ως προς τον τρόπο, το χρόνο και τη διαδικασία καταβολής των αναδρομικών στους συνταξιούχους που έχουν ασκήσει αγωγές μέχρι 31.7.2020.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΤΖΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ON CAMERA: https://we.tl/t-5204WR7BFk

Η Κυβέρνηση σήμερα κομπάζει ότι δεν θα δεχτεί τις παραινέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη διαχείριση της ενεργειακής κρίσης. Αλλά δεν μπορεί να αποκρύψει τη δική της διαχρονική αναξιοπιστία.

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην ΕΕ, που αύξησε την υπερεξάρτησή της από το φυσικό αέριο. Η βίαιη απολιγνιτοποίηση δεν συνοδεύτηκε από επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Εν μέσω μιας σοβαρής διεθνούς κρίσης, εξαιτίας των επιλογών των διαδοχικών κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, η χώρα αποστερήθηκε κάθε έννοιας ενεργειακής ασφάλειας.

Η ΡΑΕ μιλά ανοικτά για το ενδεχόμενο κυλιόμενων διακοπών ρεύματος. Τι ισχύει τελικά; Τι θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε τους επόμενους μήνες;

Η Κυβέρνηση έχει ευθύνη να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας και της οικονομίας. Την καλούμε να εξηγήσει με ειλικρίνεια και καθαρά λόγια πώς θα το κάνει. Ή έστω να ομολογήσει την αποτυχία της.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Η απώλεια του Δημήτρη Αποστολάκη προκαλεί θλίψη και συγκίνηση και αφήνει ένα μεγάλο κενό στο ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη.

Πτέραρχος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, αφοσιώθηκε στους αγώνες του ΠΑΣΟΚ μετά την αποστρατεία του, διατελώντας βουλευτής του Κινήματος τις περιόδους 1990-1993 και 1996-2004, αναλαμβάνοντας τη θέση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας από το Σεπτέμβριο του 1996 έως τον Οκτώβριο του 2001.

Η αξιοπρέπεια, ο πατριωτισμός και το ήθος που τον χαρακτήριζαν, αφήνουν μία σπουδαία παρακαταθήκη για την προοδευτική παράταξη.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση προχώρησαν σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, μαζί με τους βουλευτές κ.κ. Γιώργο Αρβανιτίδη, Χάρη Καστανίδη και Μπουρχάν Μπαράν, καταθέτοντας ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη, με την οποία ζητούν ενημέρωση και την πλήρη διερεύνηση της αντιμετώπισης περιστατικού με ετοιμόγεννη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη από το νοσοκομείο «Ιπποκράτειο». Υπενθυμίζοντας παράλληλα την κακή διαχείριση ενός άλλου επείγοντος περιστατικού, του 49χρονου με έμφραγμα στην Πάτρα, που είχε μάλιστα τραγική κατάληξη, ζητούν την άμεση παρέμβαση του Υπουργού για τη βελτίωση της αντιμετώπισης των επειγόντων περιστατικών από τις εφημερεύουσες κλινικές των νοσοκομείων, ώστε να αποφευχθούν ανάλογες καταστάσεις στο μέλλον.

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Μία δυσάρεστη είδηση ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα, σύμφωνα με την οποία στις 26 Φεβρουαρίου 2022, γυναίκα σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης, διανύοντας της 39η εβδομάδα της κύησης της, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικού του εφημερεύοντος νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» στη Θεσσαλονίκη με πόνους και συσπάσεις στη μήτρα, με αίμα, ενώ ήταν ασυμπτωματική ασθενής της νόσου Covid -19 και εμβολιασμένη με δύο δόσεις. Στη μήνυση κατά παντός υπευθύνου, που κατέθεσε στη συνέχεια το ζευγάρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αναφέρεται ότι η έγκυος γυναίκα έφτασε στο Ιπποκράτειο στις 7.00 το πρωί. Εκεί, αφού την εξέτασαν στη συνέχεια την έδιωξαν γύρω στις 7.30πμ, επειδή έληγε σε μισή ώρα η εφημερία του νοσοκομείου, υποδεικνύοντας το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» που ξεκινούσε εφημερία στις 8.00πμ, αρνούμενοι τη μεταφορά της με ασθενοφόρο.

Η έγκυος έκανε εισαγωγή στο «Παπαγεωργίου» στις 8.40πμ, εισήχθη στο χειρουργείο στις 9.40πμ με ειδικό φορείο βαριατρικής λόγω αυξημένου βάρους, όπου μετά τη νάρκωση υπεβλήθη σε εργώδη καισαρική τομή λόγω επιπλοκών και στις 10.30πμ γεννήθηκε το παιδί σε υποξαιμική κατάσταση. Το νεογνό παρέλαβαν οι νεογνολόγοι, το διασωλήνωσαν και παρέμεινε νοσηλευόμενο στη ΜΕΘ Νεογνών του «Παπαγεωργίου», όπου και τελικά απεβίωσε στις 21 Ιουνίου 2022.

Δυστυχώς πριν λίγες μέρες είχαμε ένα επίσης θλιβερό γεγονός, όταν 49χρονος με έμφραγμα πέθανε αβοήθητος, όταν πήγε στο νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” στην Πάτρα – το οποίο δεν εφημέρευε – και τον έστειλαν χωρίς ιατρική εκτίμηση στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ρίου, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Επειδή, πρόκειται για ένα θλιβερό περιστατικό, όπου κινδύνευσε μια έγκυος γυναίκα και χάθηκε η ζωή του νεογέννητου παιδιού της,

Επειδή, πρόκειται για επαναλαμβανόμενο γεγονός και όχι μεμονωμένη περίπτωση προβληματικής αντιμετώπισης επείγοντος περιστατικού, που σχετίζεται με την εφημερία νοσοκομείων,

Επειδή υπάρχει ανάγκη άμεσης αποκατάστασης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών σε σχέση με το δημόσιο σύστημα υγείας,

Ερωτάσθε κύριε Υπουργέ,

1) Έχετε λάβει ενημέρωση για το περιστατικό αντιμετώπισης της εγκύου στη Θεσσαλονίκη; Αν ναι, σε ποιες ενέργειες προβήκατε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, ώστε να διερευνηθεί σε βάθος και να αποδοθούν ενδεχόμενες ευθύνες;

2) Ακολουθήθηκαν οι ενδεδειγμένες διαδικασίες από την εφημερεύουσα κλινική του «Ιπποκρατείου»;

3) Με ποιο τρόπο ελέγχεται κεντρικά η αποτελεσματικότητα των υγειονομικών μονάδων σε σχέση με την αντιμετώπιση των περιστατικών υγείας;

4) Μετά από αυτά τα γεγονότα, με ποιο τρόπο σκοπεύετε να παρέμβετε, ώστε να βελτιωθεί η αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών από τις εφημερεύουσες κλινικές των νοσοκομείων και να αποφευχθούν ανάλογες καταστάσεις στο μέλλον;

Οι ερωτώντες βουλευτές

  • Γιώργος Φραγγίδης
  • Γιώργος Αρβανιτίδης
  • Χάρης Καστανίδης
  • Μπουρχάν Μπαράν

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Πανικόβλητη η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός από το γεγονός ότι οι μισοί περίπου Έλληνες δεν θα καταφέρουν φέτος να πάνε διακοπές εξαιτίας της ανεξέλεγκτης ακρίβειας προσπαθούν με μπαλώματα, να δημιουργήσουν μια εικόνα διαφορετική από αυτή που ζει το φετινό καλοκαίρι ο ελληνικός λαός.

Έτσι, ο Πρωθυπουργός εξαγγέλλει διπλασιασμό του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» πιστεύοντας ότι με 30 εκ. ευρώ επιπλέον και συνολικά με 60 εκ. ευρώ θα διασφαλίσει τις διακοπές των μισών Ελλήνων που φέτος δυστυχώς δε θα ξεμυτήσουν από τα σπίτια τους και δείχνει να αγνοεί τελείως τόσο τις τιμές των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων όσο και την τιμή της βενζίνης αν κάποιος θα αποφάσιζε να μεταβεί οδικώς στον τόπο που θα ήθελε να κάνει τις διακοπές του. Επιπροσθέτως ο κ. πρωθυπουργός δεν έχει πληροφορηθεί από το αρμόδιο υπουργείο, τα αποτελέσματα του περσινού προγράμματος που μόνο επιτυχές δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με τη μειωμένη απορροφητικότητα του.

Ακόμα χειρότερα, προκαλούν θυμηδία οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για επέκταση της τουριστικής περιόδου, με τα 60 εκ του προγράμματος αφού δείχνει την απόλυτη άγνοια του κ. Μητσοτάκη και των συμβούλων του για το τι σημαίνει επέκταση της τουριστικής περιόδου και τι σχεδιασμούς απαιτεί μια τέτοια προσπάθεια. Εκτός και εάν ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τις δηλώσεις του αρμόδιου για τον Τουρισμό υπουργού του κ. Κικίλια, όταν αναλαμβάνοντας το υπουργείο, διατείνετο ότι θα επεκτείνει μέχρι και το Σεπτέμβριο την τουριστική περίοδο μη γνωρίζοντας ότι η τουριστική περίοδος της χώρας στους μεγάλους προορισμούς επεκτείνεται ακόμη και μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Σήμερα έφυγε από κοντά μας ένας ευπατρίδης της πολιτικής, ένας προοδευτικός δημοκράτης.

Ο Δημήτρης Αποστολάκης υπηρέτησε τα εθνικά συμφέροντα με απαράμιλλο πατριωτισμό ως Πτέραρχος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και αργότερα ως Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ευγενικός, λακωνικός και πάντα ουσιώδης στις πολιτικές του παρεμβάσεις.

Τίμησε την ιδιαίτερη πατρίδα μας ως βουλευτής Ηρακλείου, και τη Δημοκρατική Παράταξη με τους αγώνες του για αξιοκρατία, διαφάνεια, κοινωνική δικαιοσύνη. Για μια καλύτερη Ελλάδα.

Η απώλεια του μας γεμίζει θλίψη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.