ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 16 Μαρτίου 2021 by energinews (admin)

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος και Ηλία Ναζίρ, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, επισκέφθηκαν την Δευτέρα 15 Μάρτη, την πρεσβεία της Παλαιστίνης και συναντήθηκαν με τον Υπουργό Εξωτερικών του Παλαιστινιακού κράτους κ. Ριάντ Μάλκι, που βρίσκεται στην Αθήνα και τον πρέσβη κ. Μαρουάν Τουμπάσι.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η αντιπροσωπία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για την πορεία του Παλαιστινιακού προβλήματος και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις εξελίξεις στην περιοχή.

Ο Γιώργος Μαρίνος ενημέρωσε την παλαιστινιακή αντιπροσωπεία για την πολύμορφη δράση, τη σταθερή και διαχρονική αλληλεγγύη του ΚΚΕ στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού, για τερματισμό της βάρβαρης Ισραηλινής κατοχής, των εποικισμών σε παλαιστινιακά εδάφη και την απελευθέρωση των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων από τις ισραηλινές φυλακές.

Αναφέρθηκε στην πάλη του ΚΚΕ για ανεξάρτητο, βιώσιμο Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και ενημέρωσε για την απαίτηση του ΚΚΕ να αναγνωρίσει η ελληνική κυβέρνηση το Παλαιστινιακό κράτος, σύμφωνα και με τη σχετική απόφαση της βουλής το Δεκέμβρη του 2015.

 

ΑΘΗΝΑ 16/3/2021 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.