Συναντήσεις της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ιεράπετρας και εκπαιδευτικών φορέων στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς


Τελευταία ενημέρωση 20 Σεπτεμβρίου 2022 by manos (ceo)-admin

Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, αντιπροσωπεία της Ένωσης Γονέων Δήμου Ιεράπετρας, πραγματοποίησε τις εξής συναντήσεις προκειμένου να ενημερωθεί το Δ.Σ. για την κατάσταση και τις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων του Δήμου μας:

  1. Στις 13 Σεπτεμβρίου, στον Άγιο Νικόλαο, συναντήθηκε και συζήτησε με τον κ. Γ. Μαμάκη, Δ/ντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λασιθίου, αναφορικά με την παρεχόμενη εκπαίδευση στα σχολεία που άπτονται της αρμοδιότητας του.
  2. Στις 15 Σεπτεμβρίου, στο 2ο Δ.Σ. Ιεράπετρας, αντιπροσωπεία μας συνομίλησε με μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Μαρία Λιουδάκη», προκειμένου να μας παρουσιάσουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί τους προβληματισμούς τους γύρω από τις καινοτομίες που εισάγει στα σχολεία η ψήφιση του νέου νόμου για την Παιδεία. Επίσης, μας ενημέρωσαν για τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών και τα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζουν οι νέοι εκπαιδευτικοί που έρχονται στον Δήμο μας.
  3. Στις 19 Σεπτεμβρίου, στον Άγιο Νικόλαο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον κ. Σ. Κατσαγκόλη, Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ν. Λασιθίου, για μια ενημέρωση και ενημερωτική συζήτηση σχετικά με τη λειτουργία των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας.

Το κλίμα στις συναντήσεις αυτές ήταν ιδιαίτερα φιλικό και όλοι οι εμπλεκόμενοι αποδέχτηκαν με προθυμία την πρόσκληση μας. Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι η άμεση ενημέρωση και η διαρκής επαφή για θέματα των σχολείων μας, όλων των βαθμίδων από τους καθ’ ύλην αρμόδιους. Σύντομα, θα ακολουθήσουν και συναντήσεις με εκπροσώπους του Δήμου Ιεράπετρας και των Συλλόγων Γονέων των σχολείων.

Για την Ένωση Γονέων Δήμου Ιεράπετρας

11

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.