Συναντήσεις στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 22 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Διαδοχικές συναντήσεις στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος είχε το διήμερο (20-21/1) που πέρασε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό, σε συνάντηση που είχε με τον Δ/ντη του γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών  κ. Γιάννη Σκάλκο, δόθηκε η δυνατότητα να τεθεί το ζήτημα που σχετίζεται με την χρηματοδότηση των εργολαβιών, που εξελίσονται στον Παιδικό σταθμό καθώς και στα σχολεία του Δήμου .

Επίσης  ζήτησε από την αρμόδια του προγράμματος “Φιλόδημος”, κ. Ιωάννα Πρίφτη, να εξεταστεί η δυνατότητα συμπλήρωσης ή ένταξης κάποιων από τα παραπάνω έργα, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα με συγχρηματοδότηση.

Μάλιστα ο κ. Ζερβός, θέτοντας το ζήτημα των έργων ΕΣΠΑ και αναφερόμενος στις δυσκολίες που υπάρχουν στην συγχρηματοδότηση τους, από ίδιους πόρους του Δήμου, τόνισε ότι θα πρέπει ν΄αναζητηθούν λύσεις στο μεγάλο αυτό θέμα το οποίο υφίσταται και οδηγεί στην μη απορρόφηση χρημάτων που διατίθενται και μπορούν να δώσουν σημαντική ώθηση στην καθημερινότητα των πολιτών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, σε συνάντηση που είχε επίσης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, με τον αρμόδιο υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας – αρμόδιο για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Δημήτρη Οικονόμου συζητήθηκε το θέμα του Σχεδίου Πόλης (Νεάπολη).

‘Έχω την αίσθηση – δήλωσε ο κ. Ζερβός – ότι το συγκεκριμένο θέμα, θα επανέλεθει στο ΣΤΕ, προκειμένου να κλείσει η ταλαιπωρία που υπάρχει τόσα χρόνια στην περιοχή.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.