Συναντήσεις για την άμεση καταγραφή των ζημιών Περιφέρειας και πληγέντων Δήμων.


0
(0)

Διαδοχικές συναντήσεις για την άμεση καταγραφή και αποζημίωση των πληγέντων πολιτών από την πρόσφατη θεομηνία είχε σήμερα στους Δήμους Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενος από την προϊσταμένη πολιτικής προστασίας της Π.Ε Ηρακλείου Ελένη Τσαγκαράκη, συναντήθηκε και συζήτησε την άμεση διαδικασία καταγραφής των ζημιών, με τον Δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο, τους εκπροσώπους του Δήμου Μινώα τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Σαμονάκη και τον Γενικό Γραμματέα Γαβριήλ Κουρή με την συμμετοχή των προέδρων πληγέντων οικισμών αλλά και πολιτών που υπέστησαν ζημιές.

«Για την Περιφέρεια», όπως δήλωσε ο κ. Συριγωνάκης, «αποτελεί προτεραιότητα η αποκατάσταση των υποδομών και άμεση καταγραφή και αποζημίωση των πληγέντων πολιτών και στο πλαίσιο αυτό ήταν αναγκαία και χρήσιμη η σημερινή μας συνάντηση με την Πολιτική προστασία, τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, τους πληγέντες για τον συντονισμό και άμεση έναρξη των διαδικασιών καταγραφής».

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *