Συνέντευξη του Νίκου Σοφιανού, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στον ρ/σ Real: Καμία αναμονή στην επίθεση που δέχεται ο λαός – Να σταλεί μήνυμα με την απεργία στις 9 Νοέμβρη


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 2 Οκτωβρίου 2022 by manos (ceo)-admin

Καμία αναμονή στην επίθεση που δέχεται ο λαός μας τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας την Κυριακή 2 Οκτώβρη στο Real Fm.

Υπογράμμισε ότι η απεργία στις 9 Νοέμβρη πρέπει να στείλει ένα μήνυμα και στη σημερινή κυβέρνηση και στις κυβερνήσεις που ψήνονται, οι οποίες στο πλαίσιο των δεσμεύσεων σε ΕΕ – ΝΑΤΟ έχουν κάνει πανάκριβο εμπόρευμα το ρεύμα και έχουν δημιουργήσει όλο αυτό το πλαίσιο των συνεπειών από τη συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο.

«Ένας οργανωμένος και αποφασισμένος λαός να συγκρουστεί με τις συμπληγάδες που μας έχουν οδηγήσει εδώ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές επεσήμανε πως προσπάθησε να μπει εντελώς στην άκρη η σοβαρή καταγγελία των συνεχόμενων υποκλοπών του τηλεφωνικού κέντρου της της ΚΕ του ΚΚΕ και κατήγγειλε το άθλιο θεσμικό πλαίσιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα όλοι να παρακολουθούνται.

Σχετικά με την ακρίβεια, ο Ν. Σοφιανός χαρακτήρισε γελοία μέτρα που δήθεν θα υπερασπίσουν το λαϊκό εισόδημα το οποίο έχει τσακιστεί.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.