Συνάντηση Kαλαντζάκη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ο.Φ.Ι.


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 26 Αυγούστου 2020 by energinews (admin)

Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΙ κ. Αθανάσιο Χηνόπουλο και παράγοντες του ΟΦΙ συναντήθηκε στο Βουζουνεράκειο Στάδιο ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Γεωργαλάκη και τον εργοδηγό του Δήμου κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη θερμά τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Χηνόπουλο και τη Διοίκηση για την ιστορική άνοδο της ομάδας στη Super League 2.

Επιπλέον, τους ενημέρωσε για τις προγραμματισμένες εργασίες και παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί για το Βουζουνεράκειο στάδιο ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Όπως επεσήμανε ο κ. Καλαντζάκης: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που οι δημότες το αγαπούν και το στηρίζουν. Οι διακρίσεις και το επίπεδο των ομάδων της Ιεράπετρας έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά το ποδόσφαιρο στην Κρήτη δικαιώνοντας κάθε ατομική και ομαδική προσπάθεια.

Ως Δημοτική Αρχή έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υποστήριξη του ποδοσφαίρου συντηρώντας, βελτιώνοντας και εκσυγχρονίζοντας συνεχώς τις αθλητικές κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές, όπως το γήπεδο του Κουτσουρά, το Μισεδάκειο Στάδιο, το Βουζουνεράκειο Στάδιο και το γήπεδο 5×5 της Παχειάς Άμμου και είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε για την αντικατάσταση του τάπητα στο γήπεδο της Κοτσιφιανής.

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως να διαφαίνονται μεγάλες προοπτικές για το ποδόσφαιρο στην Ιεράπετρα και στηρίζουμε τη δυνατότητα κάθε αθλητή και ομάδας στο να θέτουν ακόμα υψηλότερους στόχους και να κατακτούν επιτυχίες.»

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.