Συνάντηση φορέων για το μέλλον της αμπελοκαλλιέργειας στο Δήμο Ιεράπετρας


Τελευταία ενημέρωση 15 Σεπτεμβρίου 2022 by manos (ceo)-admin

Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα  6 μ.μ με θέμα: « Τα προβλήματα και οι προοπτικές της αμπελοκαλλιέργειας στην περιοχή μας».

Εισηγητές στην ενημέρωση ήταν ο κ. Λυδάκης Δημήτρης, Ομότιμος Καθηγητής του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης και η κ. Ταμπακοπούλου Πηνελόπη, Νομικός.

Στην ενημέρωση συμμετείχαν παραγωγοί από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας και των άλλων Δήμων του Νομού Λασιθίου. Επίσης, συμμετείχαν παραγωγοί και συνεταιριστικά στελέχη του Νομού Ηρακλείου.

Ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οδοποιίας, κ. Νεκτάριος Παπαδάκης, μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε τα εξής:

«Ως Δήμος Ιεράπετρας ενδιαφερόμαστε και ενεργούμε για κάθε κλάδο του αγροτικού τομέα.

Έτσι διοργανώσαμε αυτή τη συνάντηση, για να ακούσουμε από κοντά  τα προβλήματα των παραγωγών και να ενημερωθούν οι φορείς από έγκριτους επιστήμονες για το μέλλον της αμπελοκαλλιέργειας στην περιοχή μας.

Μετά από έναν γόνιμο διάλογο τα συμπεράσματα στα οποία καταλήξαμε μπορούν να βοηθήσουν όλους όσοι εμπλέκονται στην καλλιέργεια του αμπελιού στην περιοχή μας, να δώσουν λύσεις σε προβλήματα και να εκμεταλλευτούν νέες τακτικές αποδοτικής αμπελοκαλλιέργειας».

20

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.