Συνάντηση των 4 Δημάρχων του Λασιθίου στην αντιπεριφέρεια για τις εξελίξεις στον ΒΟΑΚ


0
(0)
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020,   σύσκεψη στο κτίριο της Π.Ε. Λασιθίου,  μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη  Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη και παρουσία του, στην οποία συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου, Σητείας, Ιεράπετρας, & Οροπεδίου , Αντώνης Ζερβός, Γιώργος Ζερβάκης, Θεοδόσης Καλαντζάκης και Γιάννης Στεφανάκης, αντίστοιχα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Π. Ε. Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης,  ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Θραψανιώτης, και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ Μιχάλης Χωραφάς.  με μοναδικό θέμα της,  τις εξελίξεις στο θέμα του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ), και ήταν σε συνέχεια προηγούμενης σύσκεψης της 9ης Σεπτεμβρίου με το ίδιο θέμα.

Στη σύσκεψη δεν προσήλθε αν και κλήθηκε εκ/πος του βουλευτή Λασιθίου της Ν.Δ.  Γιάννη Πλακιωτάκη. Κατά την συζήτηση που ακολούθησε, με διεξοδικές τοποθετήσεις των παρευρισκομένων, τονίστηκε ότι η κατασκευή του ΒΟΑΚ μέχρι την Σητεία, είναι έργο ζωτικής σημασίας για ολόκληρο το Νομό Λασιθίου, και ότι απαιτείται συστράτευση όλων των φορέων και παραγόντων  του Νομού Λασιθίου για την η διεκδίκηση ολοκλήρωσης του έργου.

Επίσης τέθηκε επί τάπητος η ανάγκη σύσκεψης με τα στελέχη του Ο.Α.Κ. και η ενημέρωση των φορέων του Νομού Λασιθίου, για τις μελέτες που υπάρχουν σε εξέλιξη και για τα ώριμα προς χρηματοδότηση έργα, και συζητήθηκε πρόταση να τεθεί αίτημα σύγκλησης Περιφερειακού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις στον Β.Ο.Α.Κ.

Από το γραφείο Τύπου της Π.Ε. Λασιθίου.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr