Συνάντηση των συλλόγων λογιστών ανατολικής Κρήτης με τη διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 15 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Με πρωτοβουλία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας τμήματος Ανατολικής Κρήτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους συλλόγους λογιστών Ανατολικής Κρήτης με σκοπό τον συντονισμό κοινών δράσεων για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων του κλάδου των λογιστών φοροτεχνικών.

Αποφασίστηκε να προωθηθούν άμεσα στα αρμόδια υπουργεία τα καίρια αιτήματα που απασχολούν τον κλάδο και να ζητηθεί η συμβολή των τοπικών βουλευτών στην προώθηση τους.

Κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι απαιτείτε ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου του λογιστή φοροτεχνικού σε επαγγελματικό και ανθρώπινο επίπεδο.

Στη συνάντηση παρέστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΕ/ΤΑΚ , ο Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου κ. Χριστοφοράκης Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Ελευθέρων Επαγγελματιών νομού Ηρακλείου κ. Φανουράκης Αντώνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Μεσσαράς κ. Κουγιουμουτζής Ζαχαρίας και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Λασιθίου κ.κ. Μαρκάκης Μανώλης και Κασωτάκης Γιώργος.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.