Συνάντηση του Δημάρχου με τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 23 Νοεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του προέδρου του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη παρουσία της Αντιδημάρχου κας. Χρύσας Χατζημαρκάκης και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Αστροπεκάκη.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα έργα ύδρευσης και άρδευσης που εξελίσσονται στον Δήμο, την προσπάθεια αποκατάστασης της οδοποιίας σε αγροτικούς δρόμους, το μεγάλο έργο ύδρευσης που υλοποιείται στον Δήμο Ιεράπετρας καθώς και το έργο της προσαγωγού διώρυγας Μύρτους – Μπραμιανών για το οποίο έχουν καθοριστεί οι πίνακες των δικαιούχων των απαλλοτριώσεων.

Ο Δήμαρχος για ακόμα μία φορά ευχαρίστησε τον κ. Παπαδάκη και τόνισε τη σημασία της συνεργασίας του ΤΟΕΒ με τον Δήμο για την άμεση επίλυση προβλημάτων αλλά και για την εξασφάλιση μεγάλων έργων.

Επιπλέον δήλωσε: «Διατηρώντας κοινή γραμμή με τους ΤΟΕΒ συνεχίζουμε τα έργα ύδρευσης και άρδευσης που έχει ανάγκη ο Δήμος Ιεράπετρας.

Η πορεία προς την εξάλειψη όλων των προβλημάτων ύδρευσης και άρδευσης δεν είναι εύκολη αλλά καταφέρνουμε με σωστό σχεδιασμό και σταθερά βήματα να πλησιάζουμε το στόχο μας.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.