Συνάντηση του Δημάρχου με τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας


0
(0)

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του προέδρου του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη παρουσία της Αντιδημάρχου κας. Χρύσας Χατζημαρκάκης και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Αστροπεκάκη.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα έργα ύδρευσης και άρδευσης που εξελίσσονται στον Δήμο, την προσπάθεια αποκατάστασης της οδοποιίας σε αγροτικούς δρόμους, το μεγάλο έργο ύδρευσης που υλοποιείται στον Δήμο Ιεράπετρας καθώς και το έργο της προσαγωγού διώρυγας Μύρτους – Μπραμιανών για το οποίο έχουν καθοριστεί οι πίνακες των δικαιούχων των απαλλοτριώσεων.

Ο Δήμαρχος για ακόμα μία φορά ευχαρίστησε τον κ. Παπαδάκη και τόνισε τη σημασία της συνεργασίας του ΤΟΕΒ με τον Δήμο για την άμεση επίλυση προβλημάτων αλλά και για την εξασφάλιση μεγάλων έργων.

Επιπλέον δήλωσε: «Διατηρώντας κοινή γραμμή με τους ΤΟΕΒ συνεχίζουμε τα έργα ύδρευσης και άρδευσης που έχει ανάγκη ο Δήμος Ιεράπετρας.

Η πορεία προς την εξάλειψη όλων των προβλημάτων ύδρευσης και άρδευσης δεν είναι εύκολη αλλά καταφέρνουμε με σωστό σχεδιασμό και σταθερά βήματα να πλησιάζουμε το στόχο μας.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *