Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με το νέο Σύλλογο Γυναικών «Ηρα»


0
(0)

Με την πρόεδρο κα. Μαρία Τσιριντάνη, την αντιπρόεδρο κα. Χρυσούλα Παράσογλου – Ψαρουδάκη και την ταμία κα. Μαρία Βουλά του νεοσύστατου Συλλόγου Γυναικών «ΗΡΑ» του Δήμου Ιεράπετρας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τη δράση του συλλόγου και την προσπάθεια που κάνει ώστε να αξιοποιήσει τοπικά έθιμα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και τεχνών σε κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις για τις γυναίκες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη την πρόεδρο και τα μέλη για την πρωτοβουλία και τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου βοηθώντας σε κάθε ανάγκη που προκύπτει.

Επιπλέον, υπογράμμισε την τεράστια συμβολή των συλλόγων γυναικών στην ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων του τόπου και στη διατήρηση και αναβίωση των τοπικών ηθών κι εθίμων.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *