Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με το Δίκτυο «Βιώσιμη Πόλη»


0
(0)
Με τον πρόεδρο του Δικτύου πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» και γενικό γραμματέα της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Καφαντάρη και τον γενικό διευθυντή κ. Ιωάννη Γεώργιζα συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Δήμου κας. Θεοδώρας Χριστοδούλου, της διευθύντριας των Τεχνικών Υπηρεσιών κας. Φωτεινής Γιαννάκη – Πολίτη και του Συνεργάτη του Δημάρχου κ. Ιωάννη Μανιαδάκη.

Το θέμα της συνάντησης ήταν η συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας με το δίκτυο πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» και η μεγιστοποίηση των οφελών που μπορεί να αποκομίσει ο Δήμος από αυτή.

Όπως δηλώνει ο κ. Καλαντζάκης.

«Η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στην η άμεση συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας με το δίκτυο ώστε να επωφεληθούμε των δυνατοτήτων και των εργαλείων που προσφέρονται μέσω της Βιώσιμης πόλης.

Είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην Κρήτη που συμμετέχει στο δίκτυο πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» με σκοπό την ωρίμανση μελετών και την αποτελεσματικότερη άντληση χρηματοδοτήσεων από Ευρωπαϊκά Προγράμματα για την άμεση υλοποίηση έργων που έχει ανάγκη ο Δήμος Ιεράπετρας.»

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *