Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρύτανη του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 21 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του Πρύτανη του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νικολάου Κατσαράκη και των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων του Δήμου η οποία είχε προγραμματιστεί κατά την τελευταία επίσκεψη του Δημάρχου στο γραφείο του κ. Κατσαράκη.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι επικεφαλής κ. Αντώνης Πετράς, κ. Αργύρης Πανταζής, κα. Ελένη Βλάσση και κ. Αλέξανδρος Μουζουράκης καθώς και η Αντιδήμαρχος κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου κ. Παναγιώτης Σαρρής, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Ματζαράκης, ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου δρ. Γιώργος Βαρδάκης και ο καθηγητής κ. Εμμανουήλ Κοκκινάκης.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος παρέδωσε στον Πρύτανη αναλυτικό φάκελο με το ιστορικό των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από τη διακοπή λειτουργίας του ΤΕΙ Ιεράπετρας έως σήμερα για τη λεπτομερή ενημέρωσή του.

Στη συζήτηση κυριάρχησαν οι εξελίξεις περί αναστολής της λειτουργίας του τμήματος Φυσικοθεραπείας στον Δήμο Ιεράπετρας και τονίστηκε η κοινή θέση για διεκδίκηση της άρσης αυτής της απόφασης.

Στα πλαίσια της συνάντησης ο κ. Κατσαράκης επισκέφθηκε τις υποδομές όπου στεγαζόταν το ΤΕΙ της Ιεράπετρας αλλά και τα ακίνητα του πρώην ΕΘΙΑΓΕ.

Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε:

«Ως Δημοτική Αρχή και ως Δήμος Ιεράπετρας έχουμε αποδείξει πως βρισκόμαστε συνεχώς μπροστά από τις εξελίξεις, επομένως ούτε στην περίπτωση του τμήματος Φυσικοθεραπείας δε θα επιτρέψουμε στις εξελίξεις να συμβαίνουν ερήμην μας.

Έπειτα από την απόφαση αναστολής λειτουργίας του τμήματος Φυσικοθεραπείας στην Ιεράπετρα που μηδενίζει τις προσπάθειες τόσων χρόνων οφείλουμε να παραμείνουμε ενωμένοι και να διεκδικήσουμε σθεναρά την άμεση επανεξέτασή της.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Κατσαράκη για τη συνεργασία και την έμπρακτη υποστήριξή του και συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να συμπεριληφθεί ο Δήμος Ιεράπετρας στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.