Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 22 Σεπτεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Με το διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λασιθίου, κ. Κατσαγκόλη Αθανάσιο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, τις εργασίες που υλοποίησε ο Δήμος στις σχολικές μονάδες της Ιεράπετρας (Γυμνάσια και Λύκεια), τις νέες συνθήκες λειτουργίας των σχολείων λόγω του COVID-19 και τις καταλήψεις που λαμβάνουν χώρα την τρέχουσα χρονική περίοδο σε μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράπετρας.

Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε ότι πρέπει να δοθεί η δέουσα σημασία προκειμένου να διατηρείται η ασφάλεια των μαθητών και των καθηγητών χωρίς ωστόσο να παρακωλύεται η μαθησιακή διαδικασία.

Επιπλέον, σε ότι αφορά την επαρκή στελέχωση των σχολείων του Δήμου Ιεράπετρας ο κ. Κατσαγκόλης διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την έγκαιρη κάλυψη όλων των κενών θέσεων σε εκπαιδευτικό προσωπικό.
Όπως υπογραμμίζει ο κ. Καλαντζάκης «Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να βρισκόμαστε αδιαλείπτως στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας προκειμένου να προλαμβάνουμε και να αντιμετωπίζουμε έγκαιρα κάθε ανάγκη που παρουσιάζεται.
Ευχαριστώ τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κατσαγκόλη για την εξαιρετική συνεργασία με κοινό στόχο την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών μάθησης και διδασκαλίας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.»

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.