Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας για τη διοργάνωση της «4η AgroExpo 2021»

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 19 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμά Χαριτάκη και των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του επιμελητηρίου κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη, κ. Βαγγέλη Δουλουφάκη και κ. Γιώργο Χατζάκη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η διοργάνωση της 4ης Αγροτικής Έκθεσης AgroExpo και το στήσιμο του χώρου για την διευκόλυνση των εκθετών και των επισκεπτών.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην πορεία της μελέτης για το νέο εκθεσιακό κέντρο πολλαπλών χρήσεων και δυνατοτήτων στο χώρο της Αγρέξ όπου θα φιλοξενείται και η AgroExpo και το οποίο έχει δεσμευτεί η περιφέρεια να χρηματοδοτήσει.

Όπως ενημερώνει και ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

«Η Αγροτική Έκθεση AgroExpo με την όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή κόσμου και εκθετών φέρνει την Ιεράπετρα μπροστά στον παλμό των εξελίξεων και την καθιστά προσφιλή σε θέματα αγροτικού ενδιαφέροντος.

Στηρίζουμε και ενισχύουμε τη δυναμική της έκθεσης οδεύοντας προς τον αρχικό μας στόχο για τη μεγαλύτερη έκθεση αγροτικού περιεχομένου των Βαλκανίων.

Ο Δήμος Ιεράπετρας ως συνδιοργανωτής με χαρά θα συνεργαστεί ακόμα μία φορά με το Επιμελητήριο για την ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή και της επόμενης έκθεσης ή οποία αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη επιτυχία.»

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.