Συνάντηση της ομάδας επανίδρυσης Δήμου Μακρύ Γιαλού με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας


0
(0)

Η Ομάδα Επανίδρυσης Δήμου Μακρύ Γιαλού ενημερώνει πως χθες, Τρίτη 20 Οκτωβρίου, και ώρα 19:30 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ομάδας με τον Δήμαρχο Ιεράπετρα κ. Καλαντζάκη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ιεράπετρας για το Μακρύ Γιαλό, κ. Βρυγιωνάκη

Η συνάντηση αυτή έγινε στα πλαίσια της συνέχισης των προσπαθειών της ομάδας και της έναρξης νέου κύκλου επαφών με όλους τους αιρετούς.

Η συζήτηση κράτησε αρκετή ώρα και ήταν ουσιαστική και εποικοδομητική καθώς δήλωσαν ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο στη θέληση των κατοίκων του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού.

Η ομάδα επανίδρυσης του Δήμου Μακρύ Γιαλού θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο και αντιδήμαρχο Ιεράπερας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και παράλληλα να ενημερώσει όλους τους κατοίκους του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού ότι θα συνεχιστεί ο αγώνας της ομάδας επανίδρυσης και θα είναι ενήμεροι για όλες τις κινήσεις τους.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *