Συνάντηση στην Παχειά Άμμο για τη μελέτη του νέου λιμανιού


0
(0)

Με το βλέμμα στην παραλία της Παχειάς Άμμου θα πραγματοποιηθεί αύριο μια συνάντηση εργασίας μεταξύ στελεχών της Περιφέρειας Κρήτης και της τοπικής κοινότητας προκειμένου να γίνει αυτοψία, συζήτηση αλλά και παρουσίαση μιας προμελέτης που τρέχει σχετικά με ενδεχόμενη αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών της κοινότητας.

Ζήτημα που μπορεί να συζητείται τα τελευταία χρόνια, όμως δεν είναι απλό στην υλοποίησή ή και έγκρισή του, με τα σχετικά στοιχεία να παρουσιαστούν αύριο.

Για το θέμα μίλησε στο Ράδιο Λασίθι τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γουλιδάκης, ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Ραπάνης, και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας κ. Ασπραδάκης.

Από πλευράς αντιπεριφειάρχη έγινε σαφές ότι πρόκειται για ένα έργο πολύ δύσκολο και πολύ ακριβό, το οποίο δεν πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια, όμως υπάρχουν πολλές άλλες προϋποθέσεις και διαδικασίες στις οποίες μπορεί να δοθεί βοήθεια.

Ο κ. Ραπάνης με τη σειρά του τόνισε πως έχει τα πρώτα στοιχεία της μελέτης στα χέρια του και περιμένει να δει τα αποτελέσματα της αυριανής συνάντησης ώστε να φανεί η πρόοδος που έχει γίνει από πλευράς Περιφέρειας, ενώ ο κ. Ασπραδάκης από το Λιμενικό Ταμείο δεν έχει ανάμιξη στην αυριανή συνάντηση.

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *