Συνάντηση πρόξενου Γεωργίας με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 Οκτωβρίου 2019 by energinews (admin)

Τα συγχαρητήρια – για την επανεκλογή του στο αξίωμα του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, καθώς και τις ευχές για το έργο που αναλαμβάνει – μετέφερε εκ μέρους του Πρέσβη της Γεωργίας κ. Joseb Nanobashvili, ο υποπρόξενος της Γεωργίας κ. Karlo Chkhaidse, o οποίος μαζί με τον Γραμματέα του προξενείου κ. Zurab Vacheishvilvi, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο.
Ο κ.Karlo Chkhaidse, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του πρέσβη, αλλά και της Γεωργιανής κοινότητας, στον δήμαρχο, ιδιαίτερα για την συμβολή του, στο άνοιγμα και την λειτουργία του Γεωργιανού σχολείου στην πόλη (2000), μιας δομής που έδωσε την δυνατότητα να διατηρηθεί η μητρική γλώσσα καθώς και ο πολιτισμός, στους ανθρώπους που ζούν εκτός συνόρων.
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, προσφέροντας στον κ. πρόξενο το φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου, σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε : ” Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα και ζωντανή κοινότητα του Αγίου Νικολάου.
Διαβεβαιώ, ότι, όπως και στο παρελθόν ως δημοτική αρχή έχουμε πράξει, με το να υποστηρίξουμε την δημιουργία και λειτουργία σχολείου για την διατήρηση και εκμάθηση της μητρικής γλώσσας, για τα παιδιά των οικονομικών μεταναστών πρώτης γενιάς, έτσι και στο εξής εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον, θα βοηθήσουμε ξανά στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που μέχρι σήμερα έχουμε με την Γεωργιανή κοινότητα” .

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.