Συνάντηση Πλακιωτάκη με την ΠΝΟ


0
(0)

Πραγματοποιήθηκε  η πρώτη συνάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Γιάννη Πλακιωτάκη με τη νέα ηγεσία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδία (ΠΝΟ).

Ο κ. Πλακιωτάκης κατά την διάρκεια της συνάντησης άκουσε με προσοχή τις προτάσεις της ΠΝΟ, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόθεσή του είναι ο διαρκής διάλογος με τους ναυτεργάτες και τονίζοντας ότι οι πόρτες του ΥΝΑΝΠ είναι πάντα ανοιχτές τόσο στην ΠΝΟ, όσο και σε κάθε ναυτεργατικό σωματείο ξεχωριστά.

Από την πλευρά της, η νέα ηγεσία της ΠΝΟ έθεσε σειρά ζητημάτων που αφορούν στη ναυτική εργασία, στη ναυτική εκπαίδευση, στην ταχύτερη απονομή των συντάξεων και άλλα θέματα ναυτεργατικού ενδιαφέροντος.

«Σταθερή προτεραιότητα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής», είπε ο κ. Πλακιωτάκης, «αποτελεί η αναβάθμιση της ναυτικής εκπαίδευσης, τόσο της δημόσιας όσο και της ιδιωτικής, στα ανώτερα αλλά και στα κατώτερα πληρώματα.

Επίσης, ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Υπουργείου, ο οποίος θα περιλαμβάνει όλο το φάσμα των υπηρεσιών, πολλές από τις οποίες αναμένεται να διευκολύνουν ιδιαιτέρως την καθημερινότητα των ναυτικών». Ο κ. Πλακιωτάκης ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ΠΝΟ για τις ενέργειες που έγιναν και οδήγησαν στην επιτάχυνση των διαδικασιών έκδοσης των συντάξεων των ναυτικών, ενώ επισήμανε ότι ελέγχεται σταθερά η τήρηση της νομοθεσίας για τη ναυτική εργασία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Διευθυντής Κλάδου Β’, Υποναύαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος Τσελίκης, ο Διευθυντής Ναυτικής Εργασίας, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Αντώνης Δουμάνης, ενώ την ΠΝΟ εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας κ. Μανώλης Τσικαλάκης, ο πρόεδρος του ΝΑΤ Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος, η Γενική Διευθύντρια του ΝΑΤ, Γεωργιά Μανιάτη, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΠΕΝ, Νίκος Θεοδόσης, ο πρόεδρος της ΠΣΟΑΕΝ Ευάγγελος Δανομάρας, ο πρόεδρος της ΠΕΦΕΝ, Χρήστος Κώστος, ο πρόεδρος της ΠΕΑΘΕΝ, Λευτέρης Σαριδάκης, ο πρόεδρος της ΠΕΠΤΕΝ Αριστείδης Καρκούλιας, ο πρόεδρος της ΠΕΠΠΚΕΝ, Βασίλης Παναγιωτόπουλος, και ο πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ-MS, Γιάννης Νησωτάκης.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *