Συνάντηση Περιφερειάρχη με την ηγεσία του ΑΔΜΗΕ για την ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης


0
(0)

Ενημερωτική συνάντηση για την αυριανή εκδήλωση υπογραφής του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεση Κρήτης με την Αττική πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Περιφέρεια Κρήτης με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή και των ηγετικών στελεχών του ΑΔΜΗΕ ,Μάνου Μανουσάκη προέδρου & Δ/ντος συμβούλου, Γιάννη Μάργαρη Αντιπροέδρου και Γεν. Δντη, και του Ιάσωνα Ρουσσοπούλου Αναπληρωτή Γεν. οικονομικού  Δ/ντη.

Παράλληλα στην συνάντηση στην Περιφέρεια θα συζητηθεί και η πορεία του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Κρήτης με την Πελοπόννησο που είναι σε εξέλιξη  και ολοκληρώνεται τέλη του 2020.

Το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Κρήτης με την Αττική υπογράφεται αύριο Τετάρτη  στις 12 μ.μ. στο Ηράκλειο (συνεδριακή αίθουσα ξενοδοχείου Ατλαντίς) παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη της ηγεσίας του ΑΔΜΗΕ και άλλων θερμικών εκπροσώπων.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)