Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον σύλλογο σεισμοπαθών Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα»


Τελευταία ενημέρωση 3 Νοεμβρίου 2021 by manos (ceo)-admin

Συνάντηση με την διοίκηση του συλλόγου σεισμοπαθών Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα» με επικεφαλής τον πρόεδρο Μάρκο Κοκολάκη, είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πιτσούλης, συντονιστές των ομάδων εργασίας που έχουν συσταθεί για την αντιμετώπιση των συνεπειών που επέφερε ο πρόσφατος μεγάλος σεισμός στη περιοχή και εκπρόσωποι από την δημοτική κοινότητα Αρκαλοχωρίου και Θραψανού.

Η αντιπροσωπεία από τον σύλλογο ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για τα επείγοντα ζητήματα που έχουν ανακύψει πρόσφατα, για τα οποία μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση τους η Περιφέρεια.

Τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την σημαντική αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης αναφορικά με την κάλυψη της καθημερινής σίτισης και της στέγασης των σεισμοπλήκτων, όπως επίσης για το συνεχές ενδιαφέρον των στελεχών των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε ο εγκέλαδος στην περιοχή.

Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στους  επαγγελματίες της περιοχής, ενώ δόθηκε έμφαση στο χωροταξικό για την ανασυγκρότηση της σεισμόπληκτης περιοχής.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στους εκπροσώπους των σεισμοπαθών, τόνισε πως η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι παρούσα   όπου χρειαστεί συνεχίζοντας τη συνεργασία με το Δήμο, την τοπική εκκλησία και τους φορείς για να προσφέρουν όλοι μαζί ενωμένοι ένα καλύτερο αύριο στους πολίτες

 

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.