Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ


0
(0)

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) Παναγιώτη Αρκουμανέα, είχε το πρωί ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων μέτρων που τέθηκαν σε εφαρμογή από σήμερα Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου για τον περιορισμό διασποράς του covid-19.

Στη συνάντηση στη Περιφέρεια, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρου Βαμβακά, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ συνεχάρη δημόσια τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την εξαιρετική-όπως είπε- συνεργασία που υπάρχει, και την λήψη προληπτικών μέτρων που υλοποιούνται για την αντιμετώπιση της πανδημίας στο νησί.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε τον κ. Αρκουμανέα για την επίσκεψη και ενημέρωσε για όλα τα μέτρα πρόληψης που έχει λάβει η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας από την έναρξη της πανδημίας για την προστασία των πολιτών.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας  σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων:  «Η συνεργασία που έχουμε με την Περιφέρεια Κρήτης είναι εξαιρετική από την πρώτη ημέρα της πανδημίας και ευχαριστούμε δημόσια και τον Περιφερειάρχη για τα καλά αποτελέσματα που υπάρχουν σε όλο το νησί. Τα τοπικά περιοριστικά μέτρα (Ηράκλειο) είναι για καλό, είναι προσωρινά και έχουμε δει, ότι,  όπου εφαρμόζονται αποδίδουν. Τα μέτρα αυτά θα πρέπει να τηρούνται ώστε να δούμε το επιδημιολογικό φορτίο που έχει αυτή την στιγμή το Ηράκλειο όπως και στα Χανιά».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Λάμπρος Βαμβακάς ανέφερε, ότι, στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα για την νόσο COVID-19 στο νησί, η εικόνα που παρουσιάζουν οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, οι αυξημένοι έλεγχοι από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, και η εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων από σήμερα στο Ηράκλειο με στόχο την μείωση του επιδημιολογικού φορτίου και την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *