Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με την Υφυπουργό Τουρισμού της Σλοβακικής Δημοκρατίας-Στο επίκεντρο η αύξηση του τουρισμού από την Σλοβακία στη Κρήτη


0
(0)

Με την Υφυπουργό Τουρισμού του Υπουργείου Μεταφορών και Κατασκευών της Σλοβακικής Δημοκρατίας Katarína Bruncková συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Στο επίκεντρο της συνάντησης στη Περιφέρεια βρέθηκε η ανάπτυξη της τουριστικής συνεργασίας ανάμεσα στην Κρήτη και στην Σλοβακία καθώς όπως τονίστηκε τόσο από τον Περιφερειάρχη όσο και από την Υπουργό υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την απευθείας αεροπορική διασύνδεση Κρήτης και Σλοβακίας.

Σε δηλώσεις της η Υφυπουργός Katarína Bruncková ευχαρίστησε για την φιλοξενία τον Περιφερειάρχη Κρήτης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι υπάρχει η δυνατότητα για την απευθείας αεροπορική διασύνδεση Κρήτης-Σλοβακίας που θα τονώσει την αμφίδρομη ανάπτυξη του τουρισμού. Παράλληλα ζήτησε την συνεργασία-συνέργεια με τους τουριστικούς φορείς, ενώ ευχαρίστησε για την απόφαση των τουριστικών φορέων του νησιού, για την αξιοποίηση των τουριστικών voucher από τους συμπατριώτες της που έχασαν τις διακοπές τους στη Κρήτη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού το προηγούμενο διάστημα.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαριστώντας την Υφυπουργό της Σλοβακίας επεσήμανε ότι, η Περιφέρεια συνεργάζεται στενά με τους τουριστικούς φορείς του νησιού αλλά και με την Πρεσβεία για την αύξηση της τουριστικής ροής από την Σλοβακία στην Κρήτη και προς την κατεύθυνση αυτή θα βοηθήσει η αεροπορική διασύνδεση του νησιού μας με την Σλοβακία.

Στη σημερινή συνάντηση συμμετείχαν επίσης: η Πρέσβης της Σλοβακικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα Iveta Hricová, ο σύμβουλος του Υπουργού Μεταφορών και Κατασκευών της Σλοβακικής Δημοκρατίας  Tomáš Ondrčka, ο Eπίτιμος Πρόξενος της Σλοβακίας στην Κρήτη Σταύρος Πατεράκης, από το Εμπορικό Τμήμα της Πρεσβείας της Σλοβακίας Jana Palatova, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Μανόλης Μανούσος,  ο πρόεδρος των Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης Μιχάλης Βλατάκης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Αλεξάκης και το στέλεχος της υπηρεσίας Ελένη Βουγιουκαλάκη.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *