Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με την Πρέσβη της Μ. Βρετανίας


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 24 Μαΐου 2021 by manos (ceo)-admin

Συνάντηση με την Πρέσβη της Μ. Βρετανίας στην Ελλάδα Kate Smith είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη συνάντηση η κα. Smith εξήρε το έργο της Περιφέρειας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που υλοποιεί για τον ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού στο νησί και ιδιαίτερα για τους κύκλους σεμιναρίων για την προφύλαξη από τον SARS-CoV-2   στους εργαζομένους της Κρήτης.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε, η Κρήτη είναι αγαπημένος προορισμός για τους Βρεττανούς πολίτες, έχω μεγάλη πεποίθηση ότι τη φετινή σεζόν θα δείτε, σε λίγο, να έρχονται σε μεγάλους αριθμούς, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Κάνετε εξαιρετική προετοιμασία για να φιλοξενήσετε τους συμπατριώτες μου που ανυπομονούν να έρθουν και πάλι στην Κρήτη όπως και εγώ η ίδια στο μέλλον» είπε στα Ελληνικά η Βρεττανή Πρέσβης απευθυνόμενη στον Περιφερειάρχη.

Από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης ευχαριστώντας την κα. Smith για την παρουσία της στο νησί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την  συμπλήρωση των 80 χρόνων από την Μάχη της Κρήτης, της ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα της θέση που θα της ανατεθεί καθώς αναχωρεί το επόμενο διάστημα από την Πρεσβεία της Μ. Βρετανίας.

Στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχε η Πρόξενος της Βρετανίας στη Κρήτη Αριστέα Χουρδάκη.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.