Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με την διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 21 Μαρτίου 2023 by manos (ceo)-admin

Στο πλαίσιο της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Κοινωνικής Εργασίας η διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ελεονώρα Χερίδη, η Αντιπρόεδρος Πόλυ Αγοράκη και ο Ταμίας Διονύσης Κοκώνης.
Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και την ενημέρωση, δηλώνοντας την στήριξη του στα αιτήματα του κλάδου που αφορούν κυρίως στο ενιαίο σύστημα κοινωνικής πολιτικής, νέες προσλήψεις για την στελέχωση των κοινωνικών υπηρεσιών και δομών και άλλα θεσμικά θέματα.
Παράλληλα ο κ. Αρναουτάκης επισήμανε την σημαντικότητα της επιστήμης της Κοινωνικής Εργασίας που επιτελούν οι Κοινωνικοί Λειτουργοί για την αντιμετώπιση-διαχείριση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.