Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με Δήμαρχο Ιεράπετρας


0
(0)

Με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκηςστο πλαίσιο της συνεργασίας με αυτοδιοικητικούςφορείς.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα αναπτυξιακά θέματα του Δήμου Ιεράπετρας, καθώς και αθλητικά έργα, οδικά έργα και μια σειρά δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Επίσης, έγινε αναφορά σε δημοπρατημένα έργα με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης όπως ο ύφαλος κυματοθραύστης, το Γηροκομείο Ιεράπετρας ενώ έγινε συζήτηση και για νέες εντάξεις έργων για τα οποία ο δήμος έχει καταθέσει τεχνικές εκθέσεις. Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας θα ακολουθήσει τον επόμενο μήνα σχετική συνάντηση εργασίας για να συζητηθεί αναλυτικά η πορεία τους. Για τον Βιολογικό Καθαρισμό του Μακρύ Γιαλού έχει προγραμματιστεί σύντομα ειδική τεχνική συνάντηση όλων των εμπλεκομένων ενώ η Περιφέρεια Κρήτης θα χρηματοδοτήσει το διαχειριστικό σχέδιο της νήσου Χρυσής.

Περιφέρεια Κρήτης
Γραφείο Τύπου

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *