Συνάντηση με τους εργαζόμενους του «Βοήθεια στο σπίτι» στην Ιεράπετρα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 7 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου συνάντηση των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι » με την Πρόεδρο του Ν.Π. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.

Το πρόγραμμα απευθύνετε σε άτομα τρίτης ηλικίας που αδυνατούν να αυτοεξυπηρετούνται πλήρως, με κινητικές δυσλειτουργίες και ειδικά προβλήματα, με προτεραιότητα αυτούς που ζουν μόνοι τους ή δεν έχουν την πλήρη φροντίδα της οικογένειας τους.

Σκοπός του προγράμματος είναι να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής και να τους υποβοηθήσει στην αυτόνομη και αξιοπρεπή διαβίωση τους.

Το πρόγραμμα στελεχώνεται από καταρτισμένα στελέχη και επιστήμονες όπως : Κοινωνικοί Λειτουργοί – νοσηλευτές – οικιακοί βοηθοί. Το Νομικό μας Πρόσωπο απασχολεί 16 εργαζόμενους που σχηματίζουν 5 ομάδες ώστε να καλύπτουν όλο τον ιστό της πόλης και των Τοπικών μας Διαμερισμάτων. Ωφελούμενοι είναι 550 έως 600 συνδημότες μας.

Η Πρόεδρος αφού συνεχάρη τους εργαζόμενους για την εύρυθμη και σωστή λειτουργία του προγράμματος για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν συζήτησαν διεξοδικά για τις ανάγκες και τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.