Συνάντηση με τους εκπροσώπους της μαθητικής κοινότητας είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου


0
(0)

Σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (30/9), η συνάντηση αντιπροσωπείας μαθητών από τα Γενικά Λύκεια της πόλης, με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό.

Στους μαθητές δόθηκε η δυνατότητα να διατυπώσουν προφορικά τα αιτήματα τους, καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα προκειμένου να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους προχώρησαν στην κατάληψη των σχολικών τους συγκροτημάτων.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις που έχει προγραμματίσει ο δήμος στα σχολικά συγκροτήματα της ευρύτερης περιοχής, διευκρινίζοντας ότι τάσσεται υπέρ των διεκδικήσεων αλλά όχι των καταλήψεων.

Συγκεκριμένα, ενημέρωσε τους εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας, για την σύμβαση του έργου ύψους 4,5 εκατ. ευρώ ( συντηρήσεις, αποκαταστάσεις, κ.λ.π) που έχει ήδη δημοπρατηθεί και θα υπογραφεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Πιστεύω, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι με τον καινούργιο χρόνο θα ξεκινήσει το συγκεκριμένο έργο, γεγονός που θα δώσει στους μαθητές την δυνατότητα να κατανοήσουν, ότι όσα λέμε δεν είναι απλά υποσχέσεις, αλλά πράξεις που εξελίσσονται.

Ο κ. Ζερβός ζήτησε από τους μαθητές να μην χρησιμοποιούν την κατάληψη για τις διεκδικήσεις τους, ενώ τους κάλεσε ν΄ απευθύνονται στην σχολική επιτροπή, στην δημοτική επιτροπή παιδείας αλλά και στον Δήμαρχο για να συζητούν τα ζητήματα που τους απασχολούν πριν οδηγηθούν στην κατάληψη.

Να σημειώσουμε ότι οι μαθητές των Λυκείων αναμένεται να παραδώσουν αύριο στις 11:00 το πρωί, τα κλειδιά των σχολείων τους, για να σταματήσει η κατάληψη και να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος από τα μαθήματα τους.

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Αντώνης Μαυρής, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Βασίλης Ορφανάκης και ο Γ.Γ του Δήμου κ. Γιάννης Στεφανάκης.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *