Συνάντηση με τον συντονιστή Αιγαίου & Κρήτης και τον Περιφερειακό Διοικητή Π.Υ είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 6 Οκτωβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Η παραχώρηση οικοπέδου για την στέγαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αγίου Νικολάου, η προγραμματική σύμβαση του Δήμου με τον πρόεδρο του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ κ. Ευθύμιο Λέκκα με αντικείμενο την διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ενεργειών στο πλαίσιο της πολιτικής προστασίας, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην συνάντηση που είχε σήμερα (6/10) ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός με τον Συντονιστή Αιγαίου & Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Ιωάννη Σταμούλη και τον Περιφερειακό Διοικητή Π.Υ Κρήτης κ. Δημοσθένη Μπουντουράκη.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος, κατά την συνάντηση υπήρξε ενημέρωση για το ακίνητο (εκτ.10.474 τ.μ) που βρίσκεται στην περιοχή Γλύματα, και που ο Δήμος σκοπεύει να παραχωρήσει για την στέγαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου, ενώ όπως έκανε γνωστό άμεσα θα υπάρξει συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό στην Αθήνα, με αντικείμενο την διαχείριση και τακτοποίηση εκκρεμών με το θέμα αυτό, ζητημάτων.

Επίσης έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες της σύμβασης που υπέγραψε ο Δήμος με τον καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής και πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας κ. Ευθύμιο Λέκκα για την σύνταξη πρότασης αναφορικά με την εκτίμηση και ανάλυση φυσικών κινδύνων στον Δήμο Αγίου Νικολάου. Η πρόταση που θα κατατεθεί στον Δήμο από την επιστημονική επιτροπή, θα τεθεί υπόψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας όπως εξ άλλου έχει γίνει ήδη γνωστό, αλλά και της Π.Υ προκειμένου να είναι σύμφωνη με τις υφιστάμενες προδιαγραφές και ανάγκες.

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος  κ. Κων/νος Καστελιανάκης, ο Δ/της της Π.Υ Αγίου Νικολάου – αντιπύραρχος κ. Κω/νος Γεροδήμος και ο Δ/της ΔΙΠΥΝ πύραρχος κ. Μιχ. Βασιλάκης.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.