Συνάντηση με τον πρύτανη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου


0
(0)

Σε εξαιρετικά γόνιμο κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο (22/10) η συνάντηση της επιτροπής του Δήμου Αγίου Νικολάου με την πρυτανεία του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, με κεντρικό θέμα, την οργάνωση και έγκαιρη προετοιμασία των τμημάτων : “Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας”, “Οικονομικής Ανάλυσης, Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού” καθώς και την λειτουργία σε σύντομο χρόνο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού , που αναμένεται να συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός Πανεπιστημιακού “κάμπους”, στο Δήμο, όπως το είχαν οραματιστεί θεσμικοί φορείς αλλά και η ίδια η τοπική κοινωνία.
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, επιβεβαίωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την παραχώρηση 20 στρεμμάτων από την έκταση που κατέχει ο Δήμος στην περιοχή των Λακωνίων, με σκοπό την δημιουργία πρόσθετων κτιριακών υποδομών και στόχο την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων.
Σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι κατά την παραπάνω συνάντηση, διαφάνηκε η βούληση της πρυτανείας να προωθήσει και να στηρίξει το ζήτημα της φοιτητικής εστίας στην έκταση που ήδη έχει παραχωρήσει ο Δήμος.
Αναμένουμε, έκανε γνωστό, το οργανόγραμμα λειτουργίας του ΤΕΦΑΑ, προκειμένου να έχουμε σαφή εικόνα των υποδομών που θα πρέπει να υπάρξουν.
Μάλιστα σύμφωνα με την ενημέρωση, σε προγραμματισμένη συνάντηση που θα έχει το πρώτο 15θημερο του Νοεμβρίου στην Αθήνα, με την υπουργό Παιδείας και τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, θα φανεί η εξέλιξη των ζητημάτων που προγραμματίζονται και πως θα προχωρήσουν όλα αυτά στην συνέχεια.
Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου κ. Νικόλαος Κατσαράκης καθώς και οι τέσσερις αντιπρυτάνεις.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *