Συνάντηση με τον Διευθυντή του ΔΙΕΚ Αγίου Νικολάου είχε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός


0
(0)

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Δημόσιου ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) Αγίου Νικολάου κ. Γιάννη Τζάβλα και καθηγητές του Ινστιτούτου, είχε σήμερα (13/7) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε ανταλλαγή εποικοδομητικών απόψεων,  ενώ εξετάστηκε η διεύρυνση δυνατότητας συνεργασίας των εκπαιδευομένων με τον Δήμο, σε ζητήματα που σχετίζονται με την καταγραφή και παρουσίαση προτάσεων αναφορικά με τον Θρησκευτικό και περιηγητικό τουρισμό.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, δήλωσε ότι τα θέματα που σχετίζονται με τον θρησκευτικό τουρισμό, έχουν ήδη επεξεργαστεί από τον Δήμο και υπάρχουν σχετικές καταχωρήσεις στο site, αλλά και στα έντυπα που έχει στην διάθεση του, ωστόσο εφόσον διαπιστωθεί από τον σύμβουλο τουρισμού, αλλά και την Marketing Greece, εταιρία με την οποία σκοπεύει να συνεργαστεί στο εξής ο Δήμος, η ανάγκη συμπλήρωσης των εντύπων, με φωτογραφίες ή προτεινόμενες διαδρομές, είμαστε ανοικτοί , όπως επεσήμανε, να δεχτούμε τις υποδείξεις τους και σε συνεργασία μαζί τους, να διαμορφώσουμε ένα ευέλικτο και χρήσιμο υλικό βάσης για όλες τις επαγγελματικές ομάδες, που με την σειρά τους καλούνται να προσεγγίσουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Στην συνάντηση, παρευρέθηκαν επίσης οι κυρίες Μαρία Σπαθαράκη καθηγήτρια του ΔΙΕΚ Αγίου Νικολάου, Σουζάνα Τσατσάκη, εκπρόσωπος καταρτιζομένων θρησκευτικού τουρισμού και περιηγητικών προσκυνημάτων και ο κ. Ανδρέας Φαρσάρης Θεολόγος εκπαιδευτής.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *