Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου είχε ο πρόεδρος του Διαπανεπιστημιακού Ινστιτούτου Γλώσσας και Πολιτισμού Πρωτ. Γεώργιος Μαρνέλλος

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 14 Ιουνίου 2022 by manos (seo)-admin

Τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος και καθηγητής του Ευρωπαϊκού Διαπανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ελληνικής Γλώσσας Ορθοδόξου Θεολογίας και Πολιτισμού Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μαρνέλλος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του Δ.Σ και συγκεκριμένα τους : κ. Λουκία Κατερίνα Χουλιάρα, (φιλόλογο- γενική γραμματέα ΕΔΙΕΓΟΘΠ), κ. Πετράκη Ζουλινάκη Αικατερίνη (κοινωνική λειτουργό), κ. Ιωάννη Μαρνέλλο  (μηχανικό ),  κ. Μάρκο Σταματάκη Νεοκόρο.

Στην συνάντηση όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, υπήρξε εκτενής ενημέρωση  για τις δράσεις του Ινστιτούτου στην Κρήτη και στο εξωτερικό, ενώ ζητήθηκε η στήριξη του Δήμου στο έργο που έχει αναληφθεί.

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Ζερβό, ζητήθηκε η βελτίωση της πρόσβασης προς τον Ιερό Ναό “Ρόδον Αμάραντον”, αίτημα που δύναται να ικανοποιηθεί δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος δρόμος, εξυπηρετεί την ενδοχώρα στην περιοχή των Λακωνίων.

 

5

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.