“Συνάντηση με εκπρόσωπους των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Ηρακλείου είχε ο Βασίλης Κεγκέρογλου”.


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 14 Οκτωβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Συνάντηση με εκπρόσωπους των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Ηρακλείου  είχε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, Βουλευτής και Γραμματέας της Κ.Ο Κίνημα Αλλαγής.Εκπρόσωποι από τον τοπικό σύλλογο εργαζομένων αεροναυτιλίας Κρατικού Αερολιμένα Ηρακλείου παρέδωσαν στον κ. Κεγκέρογλου κοινή επιστολή που συνυπογράφουν η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφαλείας Εναέριας Κυκλοφορίας, η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας και η ομοσπονδία Συλλόγων Υ.Π.Α, με την οποία θέτουν τα προβλήματα που προκύπτουν από το νομοσχέδιο που εισηγείται το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και επισημαίνουν την ανάγκη:

  • Ουσιαστικού διαλόγου με τους εμπλεκόμενους φορείς της Υ.Π.Α. και ευρύτερα ώστε να αποτραπούν οι απαράδεκτες ρυθμίσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα την αεροναυτιλία

 

  • Άμεσης καταβολής των οφειλόμενων στο προσωπικό και επαναφορά της κανονικής διαδικασίας καταβολής τους

 

  • Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος του προσωπικού λόγω των συνεπειών της πανδημίας

 

Ο Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε αναφορά στο πλαίσιο του  Κοινοβουλευτικού Ελέγχου την  επιστολή τους, ζητώντας άμεσες ενέργειες.

Στην συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου εργαζομένων αεροναυτιλίας αεροδρομίου Ηρακλείου, κ.Νταμπακάκης Νίκος, ο αντιπρόεδρος κ.Μανωλάκης Μανώλης και ο γραμματέας, κ.Σεγρεδάκης Ευάγγελος.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.