Συνάντηση με εκπροσώπους της πρεσβείας της Ρουμανίας είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου


0
(0)

Συνάντηση με εκπροσώπους της Πρεσβείας της Ρουμανίας και συγκεκριμένα με τον σύμβουλο της πρεσβείας κ. Andrei Siahisoada αρμόδιο σε θέματα Τουρισμού και Οικονομίας και την κ. Elly Ana Moga, σύμβουλο της πρεσβείας της Ρουμανίας στην Ελλάδα σε θέματα εργασίας   είχε σήμερα (7/6) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, δόθηκε η δυνατότητα ανταλλαγής τεχνογνωσίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι και στο μέλλον – εάν πράγματι υπάρξει ουσιαστικό ενδιαφέρον και αντικείμενο θα δοθεί η δυνατότητα ανάληψης ανάλογων δράσεων.

Να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, έχει υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας με την Ρουμανική πόλη Ramnicu Valcea, στοχεύοντας κυρίως στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών και δράσεων,  σε τομείς που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των Δήμων στην Ελλάδα και Ρουμανία.

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν επίσης, οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού – Κοινωνικών Υπηρεσιών Εθελοντισμού κ.κ. Χάρης Αλεξάκης και Θωμάς Χαριτάκης καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμάνων που διαμένουν μόνιμα στην Κρήτη κ. Vivi Barbou.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *