Συνάντηση Κουτσούμπα με τον δήμαρχο Καρπενησίου και τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας

Συνάντηση Κουτσούμπα με τον δήμαρχο Καρπενησίου και τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 έτη by energinews (admin)

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 28ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ που πραγματοποιείται στο Καρπενήσι, συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Καρπενησίου Ν. Σουλιώτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Αρ. Τασιό, στο Δημαρχείο της πόλης.«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στο Καρπενήσι, στην Ευρυτανική γη, στον πανέμορφο αυτό τόπο, μαζί με χιλιάδες νέους και νέες της ΚΝΕ για να γιορτάσουμε, να διασκεδάσουμε, να γνωρίσουμε την Ευρυτανία, τις ομορφιές του τόπου, αλλά και την μεγάλη ηρωική ιστορία αυτού του τόπου των προγόνων μας», δήλωσε ο Δ. Κουτσούμπας μετά τη συνάντηση.

«Είναι προσφορά ζωής για το παρόν και το μέλλον, εκ μέρους των κομμουνιστών, του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, γιατί η νέα γενιά πρέπει να μαθαίνει την ιστορία, αλλά και να ζει μέσα σ’ αυτό το όμορφο φυσικό περιβάλλον, στον καθαρό αέρα, στα έλατα και να επισκέπτεται συνεχώς το Καρπενήσι και την Ευρυτανία και σε συνέχεια, μετά το τέλος αυτών των πλούσιων εκδηλώσεων που γίνονται στο πάρκο του Κεφαλόβρυσου» τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Επισκεφθήκαμε και είχαμε συνάντηση με τον δήμαρχο Καρπενησίου και με τον αντιπεριφερειάρχη της Στερεάς και με περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, συζητήσαμε πάνω σ’ αυτές τις εξελίξεις στην Τοπική Διοίκηση, εδώ στον δήμο Καρπενησίου και ευρύτερα στην Περιφέρεια Στερεάς και κυρίως θέλαμε να ευχαριστήσουμε την προσφορά της δημοτικής αρχής και της Περιφέρειας σε όλη αυτή την διοργάνωση, σ’ αυτό το ζεστό και φιλόξενο τόπο που βρισκόμαστε» κατέληξε στη δήλωσή του ο Δ. Κουτσούμπας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ ΒΙΝΤΕΟ: 902

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.