Συνάντηση Καλαντζάκη με το νεό ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου Κεντριού


0
(0)

Με τον πρόεδρο κ. Εμμανουήλ Μακράκη και τα μέλη του νέου Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Κεντριού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου και Γενικού Γραμματέα του συλλόγου κ. Κωσταντίνου Αστροπεκάκη και του συνεργάτη του Δημάρχου κ. Σπύρου Λαποκωνσταντάκη.

Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη όλο το νεοσύστατο Δ.Σ. ενημέρωσε για τα έργα που είναι υπό εξέλιξη καθώς και αυτά που δρομολογούνται στον οικισμό του Κεντριού όπως η ανάπλαση κεντρικών σημείων, το έργο ηλεκτροφωτισμού και το έργο ύδρευσης καθώς και για την προσπάθεια χρηματοδότησης και ολοκλήρωσης του κολυμβητηρίου.

Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε: «Η ύπαρξη και η διατήρηση ενεργών και δραστήριων συλλόγων στους οικισμούς και τις κοινότητες αποτελεί σημαντικό προνόμιο στην προώθηση των συμφερόντων της περιοχής.

Ευχαριστώ το προηγούμενο Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου για τη συνεργασία και τη συνολική του προσπάθεια η οποία πρέπει να συνεχιστεί από το νέο ΔΣ ώστε να αναβαθμίσουμε το Κεντρί αισθητικά και λειτουργικά.

Εύχομαι στον Πρόεδρο και τα μέλη του νέου Δ.Σ. καλή επιτυχία στο έργο τους και θα είμαστε πάντα δίπλα τους αρωγοί στην ικανοποίηση των αναγκών και των αιτημάτων τους.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *