Συνάντηση Καλαντζάκη με τον γ.γ. και τη νομαρχιακή επιτροπή του ΚΙΝΑΛ


0
(0)

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ κ. Γεώργιο Μπελούκα και την νομαρχιακή επιτροπή του ΚΙΝΑΛ του Νομού Λασιθίου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε έργα και μελέτες που βρίσκονται υπό εξέλιξη στο Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ των οποίων έργα που αφορούν την άρδευση, την ύδρευση, την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, αναπλάσεις, έργα οδοποιίας και άλλα.

Επιπλέον ο Δήμαρχος επεσήμανε τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι συμπεριλαμβανομένων των ελλείψεων προσωπικού, της δυσκίνητης γραφειοκρατίας και της διαρκούς αναπροσαρμογής στους νόμους που συνεχώς αλλάζουν.

Ο κ. Καλαντζάκης στις δηλώσεις του αναφέρει:

«Πραγματοποιήσαμε μία ιδιαιτέρως εποικοδομητική συζήτηση με πολλά σημεία ενδιαφέροντος που συγκλίνουν όλα στην περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου Ιεράπετρας μέσα από υλοποιήσεις μεγάλων έργων σε πολλούς τομείς.

Στην προσπάθεια που καταβάλλουμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες προκειμένου να καταφέρνουμε να παράγουμε συνεχώς έργο, να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της καθημερινότητας και να υλοποιούμε μικρά και μεγάλα έργα και παρεμβάσεις θέλουμε συμπαραστάτες μας όλες τις παρατάξεις, ανεξαρτήτως κόμματος.

Θεωρώ ότι όλοι μοιραζόμαστε κοινούς αναπτυξιακούς στόχους για τον τόπο μας και με συντονισμό και σύμπνοια απόψεων μπορούμε να επιτύχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *