Συνάντηση εργασίας της Περιφέρειας Κρήτης και του Ινστιτούτου Φυσικής Εσωτερικού της Γης και Γεωκαταστροφών του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ)


0
(0)

Στα πλαίσια προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί από τον περασμένο Φεβρουάριο, μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Ινστιτούτου Φυσικής Εσωτερικού της Γης και Γεωκαταστροφών του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ), πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια Κρήτης.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Διευθυντής του Ινστιτούτου και Καθηγητής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Φίλιππος Βαλλιανάτος, ο Aντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας & Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης και η ειδική Σύμβουλος Περιφερειάρχη Γεωλόγος Ερμιόνη Γιαλύτη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο αντικείμενο της σύμβασης και τα θέματα που αφορούν την τηλεμετρία και τη λειτουργία του δικτύου σεισμολογικών σταθμών πάνω στο νησί. Υπήρξε ενημέρωση της Περιφέρειας Κρήτης από τον καθηγητή για τις δράσεις του Ινστιτούτου και παράλληλα διαμορφώθηκε ο προγραμματισμός  των ενεργειών συνεργασίας για τη συνέχεια στο πλαίσιο και της περαιτέρω αξιοποίησης της πύλης GIS Crete. Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η στρατηγική συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και του Ινστιτούτου Φυσικής Εσωτερικού της Γης και Γεωκαταστροφών. Από την πλευρά της, η Περιφέρεια Κρήτης εξέφρασε το αμέριστο ενδιαφέρον της για τις δράσεις του Ινστιτούτου και την υποστήριξή της στην ανάπτυξή του και στις συνέργειες με άλλα ερευνητικά και επιστημονικά ιδρύματα του νησιού.

Περιφέρεια Κρήτης
Γραφείο Τύπου

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *