Συνάντηση εργασίας στη Περιφέρεια για την συνεργασία Αγροδιατροφικής Σύμπραξης με φορείς τουρισμού

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 21 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση του

Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα Μανόλη Χνάρη στην Περιφέρεια Κρήτης. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Σταύρος Τζεδάκης,  ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων, Γιώργος Πελεκανάκης και ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, Δημήτρης Κουμπαράκης.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής, ήταν ιδιαιτέρως θετικά, καθώς ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο το πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας Κρήτης και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης με τους συγκεκριμένους φορείς του τουρισμού.

Κοινή στόχευση όλων αποτελεί η ανάδειξη της Κρητικής διατροφής και η έμπρακτη διασύνδεση του τουριστικού τομέα με τον πρωτογενή, μέσω της διεύρυνσης της χρήσης τοπικών προϊόντων, στον μπουφέ των All Inclusive ξενοδοχείων.

Αυτό θα υλοποιηθεί, μέσω της πιστοποίησης της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, με το σήμα «κρητική κουζίνα – κρητικές γεύσεις», προκειμένου τα ποιοτικά, πιστοποιημένα προϊόντα του νησιού μας μέσα από κρητικές συνταγές, να τα γνωρίσουν και να τα γευτούν τα εκατομμύρια των επισκεπτών της Κρήτης.

 

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.