Συνάντηση Δημάρχων Ιεράπετρας και Σητείας για κοινά θέματα των Δήμων

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 29 Ιανουαρίου 2021 by energinews (admin)

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, στον Δήμαρχο Σητείας, κ. Γεώργιο Ζερβάκη, όπου συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Σητείας, κ. Σταύρο Συλλιγαρδάκη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την Πράξη «Δίκτυα Αποχέτευσης και Εγκατάσταση επεξεργασίας και διάθεση λυμάτων των παραλιακών οικισμών Κουτσουρά, Μακρύ Γιαλού Δήμου Ιεράπετρας και Ανάληψης Δήμου Σητείας Π.Ε. Λασιθίου» ποσού 1.600.000€ αλλά και η συζήτηση θεμάτων μείζονος σημασίας για τους δύο Δήμους, όπως ο ΒΟΑΚ, ο ΝΟΑΚ, οι επιπτώσεις της πανδημίας,  η υποστελέχωση του ΕΛΤΑ Μακρύ Γιαλού κ.α.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής:

«Μέσα από την στενή συνεργασία επιτυγχάνουμε την ανάπτυξη των δύο δήμων σχεδιάζοντας και υλοποιώντας έργα απαραίτητα για την εξέλιξη του τόπου.

Διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις τόσο των ώριμων έργων, όσο και των απαιτούμενων μελετών που αφορούν τον ΒΟΑΚ και τον ΝΟΑΚ.

Δεν θα πρέπει να εφησυχάζουμε από τις τελευταίες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης, αλλά θα πρέπει να επιδιώξουμε να μας αποδείξουν εμπράκτως ότι θα υλοποιηθούν οι υποσχέσεις τους μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, έτσι ώστε να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα όλου του νομού Λασιθίου.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Σητείας, κ. Γεώργιο Ζερβάκη και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Σητείας, κ. Σταύρο Συλλιγαρδάκη για τη σύμπνοια απόψεων και συνεχίζουμε την προώθηση κοινών υποθέσεων που αφορούν τους δύο Δήμους.»

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.