Συνάντηση Δημάρχου Οροπεδίου με τους διοικητές της Πυροσβεστικής Αγ. Νικολάου και Τζερμιάδων


0
(0)

Τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη  επισκέφθηκαν ο  Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Γεροδήμος και ο νέος Διοικητής του πυροσβεστικού κλιμακίου Τζερμιάδων Ανθυποπυραγός Μιχάλης Ζαμπετάκης.

Ο Δήμαρχος κ. Στεφανάκης ευχαρίστησε τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου Αντιπύραρχο κ. Γεροδήμο για την εξαιρετική συνεργασία μέσα από την οποία δρομολογούνται και επιλύονται ζητήματα που απασχολούν το πυροσβεστικό κλιμάκιο, ενώ καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο νέο διοικητή του πυροσβεστικού κλιμακίου Τζερμιάδων Ανθυποπυραγό Μιχάλη Ζαμπετάκη.

«Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου στηρίζει ουσιαστικά το έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, στα ζητήματα πυρασφάλειας, καθώς όπως είναι γνωστό το Λασίθι,  ως χειμερινός και φυσιολατρικός προορισμός, χρειάζεται ένα πολύ καλά οργανωμένο Πυροσβεστικό κλιμάκιο. Υποδεχόμαστε το νέο διοικητή στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τζερμιάδων Ανθυποπυραγό Μιχάλη Ζαμπετάκη, που άμεσα ανέλαβε καθήκοντα, και θα βοηθήσει πολύπλευρα τον τόπο μας ως δραστήριος και εξαίρετος αξιωματικός. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα καθώς είναι και συντοπίτης μας από το Καμινάκι, αλλά και δραστήριο μέλος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου (ΕΟΣ)  Λασιθίου όπου έχουμε συνεργαστεί επανειλημμένως. Στο έργο του, στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων μας, θα είμαστε αρωγοί.»

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος κ. Στεφανάκης πρόσφερε στον κ. Ζαμπετάκη την Ελληνική σημαία.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *