Συνάντηση Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Ι. Στεφανάκη με τον τ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλο


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 29 Σεπτεμβρίου 2022 by manos (ceo)-admin

Με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και Επίτιμο Δημότη του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου συναντήθηκε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης.

Ο Δήμαρχος κ. Στεφανάκης, κατόπιν και του ενδιαφέροντος του κ. Παυλόπουλου, ενημέρωσε τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα θέματα του Δήμου, τα έργα τις υποδομές που προχωρούν, τα ζητήματα χρηματοδότησης αλλά και για τα προβλήματα που υπάρχουν και αφορούν τις συνέπειες από τις φυσικές καταστροφές (θεομηνίες, τον περυσινό σεισμό, προβλήματα σχολικής στέγης, οδοποιίας κ.α.)

Ο κ. Παυλόπουλος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και ανέφερε ότι θα βοηθήσει το δυνατόν για την επίλυση τους.

Επίσης ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως Καθηγητής και διδάσκων της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αναφέρθηκε με ιδιαίτερο θαυμασμό στον καταγόμενο από το Οροπέδιο Λασιθίου, μεγάλο ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αντώνιο Φ. Παπαδάκη του οποίου το κληροδότημα με την μεγάλη περιουσία μέχρι και σήμερα συντηρεί οικονομικά την πλειοψηφία των υποτροφιών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κύριος Παυλόπουλος εξέφρασε στον κ. Στεφανάκη την απεριόριστη αγάπη του για το Οροπέδιο Λασιθίου, τους κατοίκους,  και υποσχέθηκε να παρευρεθεί σε επιστημονική ημερίδα που προετοιμάζει ο Δήμος το επόμενο διάστημα.

Ο Γιάννης Στεφανάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την θερμή υποδοχή του τ. Προέδρου, και το μεγάλο ενδιαφέρον του και την στήριξη για το Οροπέδιο Λασιθίου.

5

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.