Συνάντηση Δημάρχου με Πλακιωτάκη – Υπουργό Ναυτιλίας


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 25 Ιουλίου 2019 by energinews (admin)

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του νέου Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Αρχικά ο κ. Καλαντζάκης συνεχάρη τον κ. Πλακιωτάκη για τα νέα του καθήκοντα και έπειτα συζήτησαν θέματα και εκκρεμότητες έργων για τον Δήμο Ιεράπετρας. Κύριο θέμα αποτέλεσε η δυνατότητα ενεργοποίησης των χρηματοδοτικών εργαλείων ώστε να ενισχυθεί άμεσα ο Δήμος της Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στο έργο της τροποποίησης Χερσαίας Ζώνης Ιεράπετρας, στην ολοκλήρωση χερσαίων ζώνων λιμένων, στο Master Plan Λιμένα Ιεράπετρας, στο καταδυτικό πάρκο Δήμου Ιεράπετρας, στη μελέτη δημιουργίας εμπορικού λιμένα στην Παχειά Άμμο, στην ένταξη στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας του λιμένα Γρα-Λυγιάς,  στη μελέτη δημιουργίας μαρίνας στην Ιεράπετρα και σε διάφορα άλλα έργα λιμενικού ενδιαφέροντος.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης κατά την επίσκεψή του στο υπουργικό γραφείο:

«Ευχαριστώ τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μου για συνάντηση και τη δέσμευσή του να βοηθήσει στη προσπάθειά μας, προκειμένου να δρομολογηθούν και να υλοποιηθούν άμεσα λιμενικά έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος Ιεράπετρας.»

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.