Συνάντηση Δημάρχου με Πλακιωτάκη – Υπουργό Ναυτιλίας


0
(0)

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του νέου Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Αρχικά ο κ. Καλαντζάκης συνεχάρη τον κ. Πλακιωτάκη για τα νέα του καθήκοντα και έπειτα συζήτησαν θέματα και εκκρεμότητες έργων για τον Δήμο Ιεράπετρας. Κύριο θέμα αποτέλεσε η δυνατότητα ενεργοποίησης των χρηματοδοτικών εργαλείων ώστε να ενισχυθεί άμεσα ο Δήμος της Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στο έργο της τροποποίησης Χερσαίας Ζώνης Ιεράπετρας, στην ολοκλήρωση χερσαίων ζώνων λιμένων, στο Master Plan Λιμένα Ιεράπετρας, στο καταδυτικό πάρκο Δήμου Ιεράπετρας, στη μελέτη δημιουργίας εμπορικού λιμένα στην Παχειά Άμμο, στην ένταξη στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας του λιμένα Γρα-Λυγιάς,  στη μελέτη δημιουργίας μαρίνας στην Ιεράπετρα και σε διάφορα άλλα έργα λιμενικού ενδιαφέροντος.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης κατά την επίσκεψή του στο υπουργικό γραφείο:

«Ευχαριστώ τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μου για συνάντηση και τη δέσμευσή του να βοηθήσει στη προσπάθειά μας, προκειμένου να δρομολογηθούν και να υλοποιηθούν άμεσα λιμενικά έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος Ιεράπετρας.»

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *